Kim van Overveld in haar nieuwe winkel SecondLiv aan de KLM Laan.
Kim van Overveld in haar nieuwe winkel SecondLiv aan de KLM Laan.

SecondLiv: mooie betaalbare kleding

Algemeen

HOOGERHEIDE – SecondLiv is een nieuwe kledingzaak aan de KLM Laan in Hoogerheide. Je kunt er terecht voor kleding van de mooiste en beroemdste merken, die weliswaar tweedehands is, maar die er altijd in slaagt een glimlach op je gezicht te toveren.

Ze houdt van mooie, stijlvolle merkkleding en die passie wil Kim van Overveld (27) graag delen. "Het mooiste is om iemand die zich normaal geen merkkleding kan permitteren hier blij naar buiten te zien gaan", zegt ze, "bij SecondLiv verkopen we kleding van de betere merken – tot Prada en Gucci aan toe – vaak voor maar een kwart van de nieuwprijs. Ik hou van kleding, dus het feit dat ik de mooiste kleding voor iedereen bereikbaar kan maken is erg leuk!"

Eerder had Kim een winkel is Essen, die ze staakte vanwege haar zwangerschap, maar online ging de verkoop gewoon door. "Ook na de geboorte van mijn dochter Liv bleef het verkopen van kleding me trekken. En hoewel online een prachtig kanaal is, willen mensen toch passen, dus wilde ik weer een winkel beginnen. Hier aan de KLM Laan vond ik het ideale pand. SecondLiv is niet alleen een verwijzing naar de kleding die we verkopen, maar ook naar mijn dochter. Ze is heel trots op 'haar' winkel, en ik ook!"

SecondLiv zoekt altijd naar gebruikte merkkleding, Kim heeft slechts één eis: "Het moet goed zijn: geen ontbrekende knopen, geen gaatjes. SecondLiv draait op topkwaliteit."
SecondLiv, gevestigd aan de KLM Laan 32 in Hoogerheide, is van dinsdag tot en met vrijdag geopend tussen 10.00 uur en 17.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur.