Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Volle winst in Ladies Derby

PUTTE – De Ladies Derby 2018-2019 dendert door. Op een grijze herfstzondag noteerde men maar liefst weer twee onvervalste Woensdrechtse onderonsjes.
In Putte ging koploper in duel met runner-up WVV'67. In Hoogerheide kruisten de dames van laagvliegers METO en ODIO de degens. Alleen volle winst telt!
Grenswachters is koploper van de Vijfde klasse van het damesvoetbal. Voor aanvang konden de groengelen bogen op indrukwekkende cijfers van zeven overwinningen met overtuigende doelcijfers van 30 voor en welgeteld nul tegen. Ook tegen WVV'67 ging het vanaf het begin voorspoedig en tekende Inola Pauwels voor de 1-0. WVV'67 bood echter fel weerstand hetgeen resulteerde in een schitterende goal van Yashlin Smeekes. Met een fraaie lob ontnam ze doelvrouw Debby van der Kleij van haar ongeslagen status, 1-1. Vervolgens zetten Putse dames orde op zaken en kwam het opnieuw op voorsprong door de dochter van oud-Grenswachters coryfee Ferdi Hesbeens: Emi. Achtereenvolgens voerden Kelly Versteeg, Inola Pauwels en Keshia Jubitana de score verder op. Robin Akkermans redde de eer en miste zelfs nog een strafschop, 5-2. Slechts Lois Deelen had een dergelijke uitslag voorspeld en mag derhalve een Wilbrink-Slagroomtraat namens Fa. Oerlemans tegemoet zien. METO en ODIO boekten tot op heden slechts één overwinning. Op zoek naar een tweede deed METO al vroeg goede zaken toen Laura van Elsakker scoorde. Echter Daniëlle Bus boog met twee treffers nog voor rust de stand om. Na de thee voegden Elvira van der Poel en Jerica Vermeulen en nog twee bij: 1-4. Een Non Plus Utra taart voor Meghan Pijnen!

Meer berichten