Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Volop meezingen tijdens de succesvolle Pietenshow van Woehoo in Kloosterhof.
Volop meezingen tijdens de succesvolle Pietenshow van Woehoo in Kloosterhof.

Genieten bij meezingshow Woehoe

HOOGERHEIDE - Het was een vrolijke middag afgelopen zondag in de Theaterzaal van het Kloosterhof te Hoogerheide. Daar werden twee afgeladen sinterklaasvoorstellingen 'De meezingshow van Woehoo' gegeven in samenwerking met de Pietenband Sjooloos en met medewerking van de Kinderen van Totally Dance Company uit Hoogerheide en het Krekelkoor uit Huijbergen. Tijdens de twee voorstellingen waren uiteraard Sinterklaas en zijn Pieten ook van de partij en zij genoten net als iedereen volop van de spetterende vrolijke show.

Ongeveer zeshonderd kinderen, papa's, mama's, opa's en oma's vermaakten zich kostelijk. Er werd gezongen, gedanst, geklapt en gesprongen. Niet meedoen was geen optie. Stilzitten werd dan ook niet geaccepteerd door de Pieten. De tienjarige Kayleigh de Graaf en haar vriendin Femke van Overveld hadden er zin in en net als de vijfjarige Chris vonden ze het toch wel een beetje spannend om Sinterklaas te zien.

Nieuw was dit jaar, dat een van de twee shows geadopteerd was door Winkelhart Hoogerheide. De plaatselijke winkeliersvereniging wilde graag betrokken worden bij de show. Elke onderneming die meedeed kon naar eigen inzicht kaartjes voor de show uitgeven. De eerste voorstelling zondagmiddag was gereserveerd voor Winkelhart Hoogerheide en werd een gigantisch succes.

Sinterklaas in winkelhart

Zowel met het oog op het Sinterklaasfeest als de sfeervolle kerstdagen zetten winkeliers van Winkelhart Hoogerheide zich in om winkelend publiek iets extra's te bieden. Na de succesvolle Woehoo show is Sinterklaas uitgenodigd om driemaal een bezoek te brengen aan het winkelhart van Hoogerheide. Op vrijdag 30 november is Sinterklaas van 17.00 tot 18.00 uur aanwezig in de winkelpassage bij Jumbo Paul Lucius; zaterdag 1 december van 11.00 tot 12.00 uur op het Ouwe Raedthuysplein en op maandag 3 december van 15.00 tot 16.00 uur in de winkelpassage Hof van Holland bij Primera Niels van Elzakker.

Start eindejaarsactie

Winkelhart Hoogerheide heeft een bijzonder aantrekkelijke eindejaarsactie in petto. Vanaf zaterdag 1 december aanstaande maakt eenieder kans op het winnen van prachtige prijzen! Deelnemen aan de eindejaarsactie is heel eenvoudig. Vanaf 1 december ontvangen klanten bij iedere €10,- aan boodschappen die ze doen bij de deelnemers van Winkelhart Hoogerheide een coupon met een unieke code. Zij kunnen deze code activeren en ontvangen een digitale spaarzegel die automatisch op hun online spaarkaart wordt geplaatst. Bij 5 spaarzegels is er al gespaard voor een volle spaarkaart. Hiermee kan men direct kiezen voor een gratis artikel, dit is de weekprijs. Of men kan meedingen naar één van de vele mooie (hoofd)prijzen, waaronder fietsen, een horloge, een cadeaubon van Lots of fashion of Henri's. Ook maken deelnemers kans op 1 minuut gratis winkelen bij de Jumbo van Paul Lucius. Dit zijn de zogeheten kansprijzen. Kiest u voor een kansprijs, dan maakt u kans op de prijs van uw keuze. Eenieder kan met meerdere volle spaarkaarten meedoen.

Meer informatie over de actie en de deelnemende winkeliers is te vinden op www.hoogerheideprijzenfestival.nl

Meer berichten