Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Foto: Carmen De la Rambelje

Feest bij tienjarige Natascha's Corner in Putte

PUTTE - Het idee om een winkel te beginnen kwam van haar man Willem van der Hoeven. Hij werkt in de logistiek maar is ondernemer in hart en nieren en hij maakte Yvon enthousiast. Toen de kinderen het huis uit waren kwam er een pand vrij in de Antwerpsestraat, de voormalige Videotheek. Ze hebben gelijk stappen ondernomen om deze ruimte te bemachtigen en na een flinke verbouwing openden zij 10 jaar geleden de winkel "Natascha's Corner", met de naam van hun oudste dochter.

Het is inmiddels een winkel met een breed assortiment. Ze hebben zich gespecialiseerd in sleutels en sloten en het graveren van naambordjes. Momenteel zijn zij daarin aan het uitbreiden. Een jaar na de opening stopte de fotograaf in Putte en nam Yvon het pasfoto's maken over. De pasfoto's die zij maakt zijn geschikt voor zowel Nederlands als Belgisch paspoort en rijbewijs.

Service
Er ontstond vraag naar huishoudelijke apparaten. De ruimte was er dus het was een logische stap dat ook die artikelen in de winkel kwamen. In de loop der jaren werd Natascha's Corner steeds uitgebreider. Zo werd zij een DHL ServicePoint voor het versturen en afhalen van pakketten.

Bedrukken
U kunt er terecht voor al het noodzakelijke naaigerei en vindt er wol om te breien. Ook bedrukken zij textiel, onder andere met eigen tekst op babyrompertjes of T-shirts en tekstborden. Tevens kunt u er ook een batterijoplader, een MP3 speler en diverse computeraccessoires kopen, zoals een muis of toetsenbord.

Feestaanbieding
Op dinsdag 15 mei is het feest. Deze dag bestaat Natascha's Corner 10 jaar en dat wordt gevierd. Alle klanten worden dan verrast met een presentje en in de week van 15 tot en met 20 mei geldt een speciale feestaanbieding. Bij het kopiëren van een sleutel is de tweede sleutel gratis en is de tweede pasfoto voor de halve prijs. U bent van harte welkom. Het adres is Antwerpsestraat 58b in Putte.

Openingstijden en informatie
De openingstijden zijn dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 17.30 uur; zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Op maandag is de winkel gesloten. Telefoon: 0031 16460640 / 0031 611179295. Voor inlichtingen:
E-mail: nataschascorner52@gmail.com. Een webshop zit in de planning; op Facebook volgen kan via: "Natascha's Corner Design".

Meer berichten