In Thomashuizen krijgen bewoners en/of bezoekers liefdevolle aandacht.
In Thomashuizen krijgen bewoners en/of bezoekers liefdevolle aandacht. Foto: Bep Tielemans

Infomiddag over het runnen van een eigen Thomashuis

Algemeen

LEPELSTRAAT - Voor mensen die werken in de gehandicaptenzorg en geïnteresseerd zijn in een eigen Thomashuis, is er op dinsdag 8 mei een infomiddag in Thomashuis Lepelstraat. Zorgondernemers Harry en Anita Willeboordse nodigen belangstellenden uit een kijkje te komen nemen en de sfeer te proeven. Aanmelden kan via de website van Thomashuis-ontwikkelaar De Drie Notenboomen.

Een aantal keer per jaar worden er informatiemiddagen georganiseerd over het zorgondernemerschap in een Thomashuis. Als zorgondernemer woon je samen met maximaal negen mensen met een verstandelijke beperking en bied je hen 24/7 een warm en liefdevol thuis. Sinds de start in 2003 telt Nederland 118 Thomashuizen. Er wordt doorlopend gezocht naar stellen die interesse hebben in het starten van hun eigen Thomashuis of geïnteresseerd zijn in overname van een huis zoals in Huijbergen, Delft, Dongen en Enschede.

Een infomiddag is het ideale moment om te ontdekken of het zorgondernemerschap iets is voor jou en je levenspartner. Tijdens de middag hoor je wat er zoal bij kunt kijken en waaraan je moet voldoen om aan de slag te kunnen. De middag in Thomashuis Lepelstraat zal bestaan uit een rondleiding en uiteraard vertellen Harry en Anita je uitgebreid over het leven samen met hun bewoners. Het Thomashuis in Lepelstraat bestaat dit jaar 10 jaar en ligt aan de rand van Lepelstraat. Het is een prachtige woonboerderij op een mooie locatie met een mooie grote tuin.

Geïnteresseerden zijn welkom zich tijdig aan te melden via een online formulier dat te vinden is via www.thomashuis.nl.