Afbeelding

Winkelhart Hoogerheide in kerstsferen gehuld

Algemeen

HOOGERHEIDE - Met meer dan 1000 prijzen in de prijzenpot en meer dan 40 deelnemende winkeliers is het de grootste activiteit die ooit is georganiseerd. De afgelopen weken zijn al vele prijswinnaars hun prijzen gaan ophalen bij de deelnemende winkeliers. De eerste hoofdprijzen zijn ook al gevallen zoals bijvoorbeeld de kledingbon van Henri's Ladies & gents. De winnares, mevrouw Heijboer was heel gelukkig met haar prijs en zal er door deze cheque lekker warmpjes bij zitten deze winter.

Voor de consument is de nieuwe actie nog wennen maar reacties zijn louter positief. Hoe werkt de actie; de klant ontvangt bij besteding vanaf € 20,- bij de deelnemende winkeliers een voucher met een code. De unieke code kan men invoeren op internet, men ziet dan direct of ze prijs hebben. De klant gaat met de voucher naar de winkel waar je de prijs hebt gewonnen en krijgt deze direct mee. Bijvoorbeeld een consument die een cadeaubon wint van Bei Hanneke kan die hier direct ophalen en besteden of weggeven natuurlijk. De prijzen variëren van flessen wijn, bakjes salades tot aan fietsen, hotelovernachtingen, kledingpakketten en een diner voor 12 personen. De banieren hangen alweer enkele weken in het centrum van Hoogerheide met hierop de kernwaarden en het nieuwe logo.

Breed winkelaanbod
Voor al je boodschappen kun je terecht in het hart van Hoogerheide, van de dagelijkse boodschappen tot de mooiste kerstcadeaus. Ook voor een mooie kerst-outfit kun je terecht in Hoogerheide. Bijvoorbeeld 4 COOLKIDS&Ladies waar ze naast hele mooie kerstkleding sinds dit jaar ook de mooiste outfits hebben voor dames. Ze hebben de bekende merken maar ook hele leuke merken die je nergens anders in de regio kunt vinden. Een echte aanrader.

Culinair plezier
Ook voor eten en drinken kun je terecht in Hoogerheide. Wilt u nog culinair genieten deze kerst loop dan zeker eens binnen Bij de Pastorij. Het net geopende restaurant van Ruud de Weert heeft een vliegende start gemaakt en ook de reserveringen voor kerst stromen binnen. Dus reserveer voor het te laat is.

Persoonlijk advies
Service staat bij alle winkeliers hoog in het vaandel. Maar persoonlijk advies is des te belangrijker. Vooral als je twijfelt over die ene kleur aan de wand. Natuurlijk kun je hiervoor op vele plaatsen terecht maar bij ons in de straat zit de echte vakman; Daelmans Schilderwerken. Daelmans heeft vorige week een nieuwe Flexa Pure wand laten plaatsen. De wand bevat een kleurpalet met diverse klassieke kleuren, gecombineerd met moderne tonen. Met deze kleuren komt je interieur nog meer tot leven. Bij Daelmans word je persoonlijk geadviseerd en heb je jaren plezier van je keuze.

Daarnaast kun je sinds kort bij Daelmans ook terecht voor sleutels bijmaken. Nog een reden om deze gezellige winkel zeker eens te bezoeken.

Fluitketelschuiven
Komend weekend staat het winkelhart in het teken van de ijsbaan en fluitketelschuiven. Op 16 december gaan al meer dan 20 teams de strijd met elkaar aan om kampioen fluitketelschuiven te worden. Zaterdag 16 december vanaf 19.00 uur bij de ijsbaan op 't Ouwe Raedthuisplein.

Schaatsbaan ging dag eerder open

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding