In het dorp Woensdrecht valt komend weekend voor jong en oud volop te beleven.
In het dorp Woensdrecht valt komend weekend voor jong en oud volop te beleven.

Jaarmarkt in Woensdrecht

Algemeen

WOENSDRECHT - Komend weekend zal het dorp Woensdrecht bruisen van activiteiten. Tijdens de Jaarmarkt is de gratis vrijmarkt zaterdag 19 augustus in de Dorpsstraat een vast onderdeel op het programma voor iedereen. Op het dorpsplein is er speciaal voor kinderen een reparatiecafé.


Hier kunnen kids leren allerlei dingen zelf te repareren. Een gescheurd knuffelkonijn, een bestuurbare auto die niet meer wil rijden, een lekke fietsband et cetera. Jaarmarkt Woensdrecht heeft het Repair Café Woensdrecht uitgenodigd. Ook de ouders zijn hierbij welkom om samen met de kinderen te repareren.

Op het plein zijn tussen de bedrijven door ook kooroptredens. Daarnaast staan er verschillende kramen met onder andere biologische producten. Kinderen kunnen zich uitleven op twee springkussens. De muzikale omlijsting is in handen van DJ Dave of een van zijn medewerkers. In diverse cafés zijn live muziek optredens.

Zondag 20 augustus staat Woensdrecht in het teken van de Jaarmarkt, is de Dorpsstraat gevuld met kramen en is er kermis op het plein. Er klinkt volop muziek. Kortom: komend weekend in Woensdrecht belooft voor ieder wat wils!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding