Afbeelding

Dorpsraad Halsteren

Algemeen

HALSTEREN - Dorpsraad Halsteren komt donderdag 25 januari weer bijeen voor de maandelijkse openbare vergadering in de Wittenhorst. Aanvang is 20.00 uur.

In deze bijeenkomst zal veiligheidsmarinier Willem-Jan Goddrie zich voorstellen. Mogelijk komt ook de nieuwe wijkagente, Meyke Pietjouw, nog even langs. Een vertegenwoordiging van bewoners van de Schoolstraat zal de dorpsraad bijpraten over de verkeerssituatie in deze steeds drukker geworden straat. 

Verder komen aan de orde een verslag van een gesprek met de provincie over de vestiging van een Aldi, burgerparticipatie, Auvergnepolder met aanleg fietspad, komst van een groot verdeelstation en de windmolens in de polder, milieuzaken rond het havengebied en een verslag van het gesprek over zorgcentrum St. Elisabeth.
Ook diverse bouwprojecten in Halsteren worden besproken zoals aan de Ambachtsweg/Wouwseweg, in de Mozartstraat, het Hart van Halsteren en de vestiging van een woonzorgcomplex aan de Fort Pinssenweg. Op de agenda staat ook de braderie.

Afbeelding