Afbeelding

Kent u de mensen op de foto’s?

Algemeen

HALSTEREN - Op de 100 jaar oude foto van de maand oktober met een klas schoolkinderen kwam geen reactie binnen. De foto van september daarentegen hield de gemoederen goed bezig, want er kwamen nog meer reacties op het reisgezelschap binnen. 

Mevrouw van Elzakker vertelde per mail dat rechtsonder Jan Mens is. Daarnaast Jopie van de Bergh. Rechts boven Jan Mens is Betsy de Groot. Vervolgens lag er een briefje bij mij in de brievenbus van Sjel Maas. Die had op twee na alle namen gevonden:
onderste rij: Koos van Wezel, dhr. Douglas, mevr. van de Berg, Louis van de Berg, Jan van de Berg, Jopie Mens-van de Berg, Jan Mens.
Tweede rij: mevr. de Groot-Maas, mevr. Bogers, mevr. Douglas-Maas en mevr. van de Berg-de Groot.
Bovenste rij: eerste twee onbekend, mevr. van Wezel, Geert Klaassen en Koos de Groot. Enkele dagen daarna kwam Riet Somers naar de Hof van Ram om haar bevindingen door te geven. Van boven naar onder en van links naar rechts: nn, nn, nn, Lindert Klaassen, Gommerd Bogers of Koos de Groot, nn, Joke Bogers?, Betsie de Groot vrouw van Louis van de Berg, Karel van Wezel, nn, nn, Louis van de Berg, nn, Joop v.d. Berg met man Jan Maas. Daarna kwamen er nog reacties binnen. Deze worden mogelijk nog meegenomen bij de volgende fotopresentatie. Alle inzenders hartelijk dank.

Fotopresentaties
Iedere tweede dinsdag van de maand wordt er weer een fotopresentatie
verzorgd in de Hof van Ram om 14.00 uur. Toegang: gratis.

Watersnoodramp
Heemkundekring Halchterth zoekt nog altijd naar oude foto’s. Wij kopiëren ze graag. U hoeft uw foto niet af te staan. In het bijzonder zoeken wij naar foto’s over of van voor de watersnoodramp in 1953.

Foto van de maand november
Herkent u de drie mensen op de foto van de maand? Zo ja, dan kunt u reageren bij Janus van der Zande, Binnenpad 43, 4661 HC Halsteren, telefoon 0164-685676, e-mail: janusvanderzande@home.nl of bij heemkundekring Halchterth, Hof van Ram, De Beeklaan 29a in Halsteren.

Reisclub
Afbeelding