Vlam in de pan Ons Kent Ons
Vlam in de pan Ons Kent Ons

Dit weekend Ons Kent Ons

Algemeen

HALSTEREN - Om uw geheugen op te frissen; vrijdagavond 14 en zaterdagavond 15 oktober speelt de Toneelvereniging Ons Kent Ons de komedie ‘Vlam in de pan’, geschreven door Alwin Grijseels. Kaarten zijn uitsluitend telefonisch te bestellen via Petra Snoeren: 06-42807155. 

Toegangsprijs voor volwassenen bedraagt
€ 7,50  en voor kinderen t/m 12 jaar € 4,00. De uitvoeringen vinden plaats in Ontmoetingscentrum De Wittenhorst. Beide voorstellingen beginnen om 20:00 uur, de zaal is open vanaf 19:30 uur.

Het zijn voor de vereniging de eerste uitvoeringen sinds 27 oktober 2019. De oorzaak van deze, noodgedwongen, lange afwezigheid zal bij iedereen wel bekend zijn. Maar Ons Kent Ons is nog steeds springlevend en heeft grootse plannen voor de nabije toekomst.

Wat brengt het jaar 2023?

De vereniging kan nu al onthullen dat in april 2023 twee opvoeringen geprogrammeerd staan van de komedie ‘Midlifecrisis en Appeltaart’. De productie van november 2023 dient nog te worden vastgesteld.

Welkom in restaurant ‘Puur Geluk’

Eerst Vlam in de pan komend weekend. Het geheel speelt zich af in klasse-restaurant “Puur Geluk”. De eigenaren hebben reeds twee opeenvolgende jaren de -in culinaire kringen- felbegeerde ‘Diamond Restaurant Award’ ontvangen. 

Bij de derde onderscheiding wordt er aan hen een bonus van liefst 1 miljoen euro uitgekeerd. Onbekend is uiteraard welke dag de altijd anonieme recensent een inspectiebezoek brengt aan “Puur Geluk”. 

Spelersgroep en medewerkers 

Deze doldwaze komedie wordt voor u  opgevoerd door Patricia Suykerbuyk, Jan Tunders, Patrick Roodenburg, Petra Besters, Matthieu de Graauw, Lonneke Mulders, Jeroen van Elzakker en Ingrid Schetters. Als spelersassistente fungeert Wilma van Steen. Regie wordt gevoerd door Jac van Steen. Productieleidster is Petra Snoeren. De decorbouw wordt verzorgd door Paul Snoeren en Cees Tunders. Grime (ook belangrijk) door Diana Bastiaanse. Verantwoordelijk voor licht en geluid is deze maal Dave Goderie. Hairstyliste Petra Snoeren. Kledingkeuze gemaakt door duo Petra & Petra. Leden van het productieteam; Inge Schoonen, Denise Snoeren, Sylvia Tunders en Adrie Jonkers. 

Eindelijk na 3 jaar afwezigheid

Drie jaar lang heeft Ons Kent Ons de bezoekers gemist. Wij hopen dat het omgekeerd ook zo is. Graag willen wij op 14 en 15 oktober onze donateurs, vaste bezoekers en vele andere gasten welkom heten bij deze avond waar de lach de baas is. De hilarische ontwikkelingen beginnen heel snel na het opengaan van de gordijnen. Dan blijkt dat de meeste karakters zich toch vreemd en eigenaardig gedragen. Beter omschreven; iedereen heeft zo zijn of haar geheimen. Dat zorgt dan ook voor vele komische situaties. En dan blijft ook nog de vraag of men de 1 miljoen euro in de wacht gaat slepen. Wilt u eens enkele uren lekker zorgeloos genieten van een avond waar de lach overheerst dan kunnen wij u in dat geval maar 1 ding aanraden; namelijk om zo snel mogelijk uw kaarten te reserveren via 06- 42 80 71 55. Alleen dan komt u ook vast en zeker te weten of het miljoen toch bij Puur Geluk terecht komt. Wij verwelkomen u graag in De Wittenhorst op 14 of 15 oktober. U zult er beslist geen spijt van krijgen als u tot de gasten behoort!