Afbeelding

Ons Kent Ons in oktober

Algemeen

HALSTEREN - Na een gedwongen afwezigheid van bijna 3 jaar kan Ons Kent Ons vrijdagavond 14 en zaterdagavond 15 oktober eindelijk weer een avondvullende productie op de planken brengen. Op het programma staat de eigentijdse komedie ‘Vlam in de pan’. Auteur hiervan is de Belgische toneelschrijver Alwin Grijseels. De uitvoeringen vinden plaats in Ontmoetingscentrum De Wittenhorst aan het Lindenlaantje. 

De toegangskaarten voor 14 en 15 oktober kunnen uitsluitend telefonisch worden gereserveerd via Petra Snoeren op het nummer: 06 - 42 80 71 55. Entreeprijs voor volwassenen bedraagt € 7,50. Kinderen tot en met 12 jaar betalen € 4,00. 

Award

Vlam in de pan speelt zich af in het gerenommeerde restaurant ‘Puur Geluk’. Al tweemaal hebben zij de Diamond Restaurant Award gewonnen. Een onderscheiding die elke chef-kok graag ontvangt. Nu bestaat er grote kans dat de eigenaren en medewerkers van Puur Geluk voor het derde achtereenvolgende jaar deze prijs kunnen winnen. Dat zou een prestatie zijn die nog nooit eerder heeft plaatsgevonden. Als zij voor de 3e keer de DRA in de wacht zouden slepen levert dat een prijzenbedrag van 1 miljoen euro op. 

Begrijpelijk dat directie en personeel hun uiterste best zullen doen om datgene te presteren wat nog geen enkel restaurant is gelukt. 

Ingrediënten

Maar, de beoordeling van de anonieme recensent komt altijd onverwacht. Over onverwacht gesproken. Op een goede (nou ja goede!) avond komen er onaangekondigd familieleden op bezoek bij het toprestaurant. En precies op deze familie zaten de eigenaren Roland en Ada Ketelings absoluut niet te wachten. Ook dienen zich enkele gasten aan die op zijn minst wantrouwen wekken. Kortom, alle ingrediënten voor een reeks komische verwikkelingen. En, het duurt niet lang of de familieleden zorgen al voor grote problemen. Roland en Ada wringen zich in alle bochten om de situatie te redden. Dat levert talrijke hilarische situaties op. Slaagt men erin de familie in toom te houden? 

Bovendien blijkt in het verloop van het stuk dat er onder directie, personeel en gasten zich heel veel personen bevinden die iets te verbergen hebben. Beter gezegd, ze doen zich anders voor dan dat ze in werkelijkheid zijn. Komt alles op zijn pootjes terecht en gaat Puur Geluk aan de haal met 1 miljoen euro? 

Reserveren

Dat antwoord krijgt u vanzelf als de voorstelling bezoekt. Aanvangstijd van de uitvoeringen van Vlam in de pan is 20:00 uur en de grote zaal van de Wittenhorst gaat open om 19:30 uur. Reserveer snel uw toegangsbewijzen voor een avond vol humor. Bel daarom 06 - 42 80 71 55

Toekomstplannen

Volgende week lichten wij nog een stuk van de sluier op. Bestuur en leden van Ons Kent Ons hopen vele donateurs, vaste bezoekers en andere belangstellenden welkom te mogen heten op 14 of 15 oktober. 

Na drie jaar willen de spelers dolgraag aan het publiek laten zien dat Ons Kent Ons nog steeds springlevend is en boordevol toekomstplannen zit.