Ons Kent Ons repeteert wekelijks in het oude raadhuis bij 1633 voor de verrassingsavond die op 21 mei plaatsvindt in de Wittenhorst.
Ons Kent Ons repeteert wekelijks in het oude raadhuis bij 1633 voor de verrassingsavond die op 21 mei plaatsvindt in de Wittenhorst.

Gratis verrassingsavond Ons Kent Ons

Algemeen

HALSTEREN - De Halsterse Toneelvereniging Ons Kent Ons presenteert zaterdagavond 21 mei een verrassingsavond met als titel ‘De Komische Kennis Kwis’. De toegang tot deze gezellige avond vol surprises is geheel gratis. Deze activiteit vindt plaats in ontmoetingscentrum ‘De Wittenhorst’ aan het Lindenlaantje.  

Aanmelden

Iedereen die van een leuke avond uit houdt is welkom en zoals gezegd is entree helemaal gratis. Ons Kent Ons verzoekt belangstellenden wel vriendelijk zich van tevoren even aan te melden. Dit kan door te bellen naar telefoonnummer 06 - 42 80 71 55. 

Voor de goede orde; er wordt geen toneelstuk opgevoerd. De eerste uitvoeringen van Ons Kent Ons vinden namelijk plaats 14 en 15 oktober. Wat mag u wél mag verwachten zaterdagavond 21 mei? Na 2,5 jaar van een noodgedwongen pauze is de vereniging blij om hun trouwe donateurs, vaste bezoekers en andere toeschouwers weer welkom te kunnen heten! Onder het motto ‘Gewoon omdat het weer kan’. 

Optredens

Toneelgezelschap Ons Kent Ons licht een tipje van de sluier op: ‘Zoals de titel De Komische Kennis Kwis al aangeeft is er een soort van minikwis waarin uw parate kennis zal worden getest door middel van een aantal vragen. Bovendien staan er heel wat verrassende en verbazende optredens van leden en medewerkers van Ons Kent Ons gepland. Wij staan te popelen om u een fantastische avond te bezorgen.’ 

Opwarmertje

Gezelligheid is 21 mei het woord waar het allemaal om draait. ‘Wij hebben u al zolang moeten missen. Mede daarom heeft de vereniging besloten om deze activiteit -als opwarmertje- te organiseren.’

Aanvang van de avond is 20:00 uur, de zaal gaat om 19:30 uur open. Lekker gezellig bijkletsen onder het genot van zang en sketches. Wie weet wat voor onverwachte zaken er nog meer gebeuren?

‘Graag zien wij uw aanmeldingen tegemoet. Want neem maar aan; Toneelvereniging Ons Kent Ons is springlevend en zit vol plannen. Bel om uw komst te bevestigen naar nummer 06 - 42 80 71 55. Samen maken er we er een onvergetelijke happening van. En... het kost u helemaal niets. Wij hopen vanzelfsprekend op een grote opkomst deze avond.’ 

Ons Kent Ons Komische kenniskwis