Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Huijbergen Open trekt altijd veel bekijks.
Huijbergen Open trekt altijd veel bekijks.

Huijbergen Open traditie voor regionale tenniswereld

HUIJBERGEN – Van zaterdag 20 tot en met zondag 28 augustus fungeert het tennispark van TV Huijbergen als episch centrum voor de regionale tenniswereld. De organisatie is trots dat het na een vijftal edities Inqar nu Tummers uit Hoogerheide als hoofdsponsor mag presenteren!


Naar verwachting zullen ruim tweehonderd deelnemers in verschillende categorieën de strijd met elkaar aangaan. Inmiddels stromen de inschrijvingen (mogelijk tot donderdag 11 augustus !) weer binnen. “We wisten vorig jaar al dat de vakantie misschien van invloed op de inschrijving zou kunnen zijn. Om echter van onze vaste ‘week 34’ af te stappen vormde geen optie. Tradities zijn er echter om ere te houden dus blijft alles bij het oude. Alhoewel, bijna alles. Met Amy Kuijlen, Karlijn Stultiëns en Kim van Hooijdonk hebben we een geheel nieuwe wedstrijdleiding, verder neemt Joris Buijtenweg dit jaar de honneurs van toernooidirecteur waar”, aldus TV Huijbergen-voorzitter Gerald de Waal. 

Tummers Food Processing Solutions uit Hoogerheide bestaat inmiddels ruim 40 jaar. Al jaren is het marktleider in de productie en ontwikkeling van aardappelvlokkenlijnen en groeit men hard. Het geheim van dit succes is volgens insiders de niet de brede range machines – hoe indrukwekkend die ook mag zijn – maar haar mensen. Trots en vol bezieling werken zij aan totaaloplossingen voor tal van opdrachtgevers. Bevlogen, maar altijd met beide benen op de grond. Schouder aan schouder, als één team!

Na twee coronajaren met onder andere een 1.5 metertoernooi als alternatief vormt het Huijbergse tennispark eindelijk weer de verzamelplaats voor tennisprestaties op verschillend niveau. Het toernooi waar de aardbeien voor de finalisten een vaste waarde zijn. Het evenement dat de deelnemers steevast nog voorziet van een goedgevulde ‘goodie bag’. 

“Diverse leden trekken al enkele jaren op routine de kar van de club-technische commissie. Deze editie sluit men op alle fronten aan. Het wedstrijdsecretariaat is nieuw, feestcommissie, toernooileiding, loterijcommissie, catering op volle sterkte! Kortom, de toekomst lijkt gewaarborgd. We gaan er weer een mooi feestje, met op vrijdagavond DJ Kroescontrol, van maken”, knipoogt Gerald de Waal.

Meer berichten