Afbeelding

De Beekzangers in Martinuskerk

Algemeen

HALSTEREN - Op zaterdag 2 juli is er van 11.00 tot 14.00 uur weer Open Kerk in de Sint Martinuskerk. Deze keer zullen De Beekzangers optreden, zoals ze zelf zeggen ‘het gezelligste koor van Halsteren’. 

De Beekzangers repeteren elke maandagavond in De Baak, achter de Martinuskerk. Ze zingen vooral gezellige meezingliedjes van alle tijden. Tijdens de Open Kerk zullen er ook extra boeken te koop zijn. Misschien een idee om leuke vakantieboeken uit te komen zoeken. Voor een klein bedrag kunt u de vakantielectuur weer aanvullen. De opbrengst hiervan is voor het project ‘Brabant voor Moldavië’, het armste land van Europa en nu ook nog met veel vluchtelingen uit buurland Oekraïne, heeft onze steun hard nodig. Nogmaals voor weinig geld heeft u al boeken en Moldavië is blij met het geld wat zij via dit project mogen ontvangen. 

Natuurlijk is er ook weer gelegenheid een kopje koffie/thee te drinken of gewoon rond te kijken in de kerk. De Beekzangers zijn te beluisteren tussen 11.30 en 13.30 uur. Loop gerust eens binnen; eenieder is welkom.