Afbeelding

Met Groei & Bloei naar Tuindagen in Park van Beervelde

Algemeen

REGIO - Groei & Bloei afdeling Brabantse Wal heeft de komende tijd uiteenlopende activiteiten op het programma staan. Na een geslaagde Magnoliawandeling door Ossendrecht is de planning voor het eerste halfjaar van 2022 als volgt:

Vrijdag 6 mei: Dagtocht naar tuinfair landgoed Beervelde/Lochristi in België.

Maandagavond 9 mei: ledenvergadering

Zaterdag 11 juni: Tuinreis

Zaterdag/zondag 18 en 19 juni: Open tuinen weekend als afsluiting van de Nationale Tuinweek

Zaterdag 9 juli: Tuinreis

DAGTOCHT NAAR: De Tuindagen in het Park van Beervelde DATUM: vrijdag 6 mei 2022 VERTREKTIJD: 09.00 uur VERTREKPLAATS: Parkeerterrein Sporthal (en CBR) Gagelboslaan, Bergen op Zoom KOSTEN: Voor Groei & Bloei leden met maximaal 1 introducé 25,00 euro p.p., voor niet leden en meerdere introducees 35,00 euro p.p. De kosten zijn inclusief busreis, entreekaart en fooi voor de chauffeur. BETALING: De kosten overmaken op bankrekening IBAN NL 91 RABO 0306138468 t.n.v. KMTP Bergen op Zoom o.v.v. Beervelde OPGEVEN: Voor 30 april 2022, liefst per e-mail bij Greet: greetbeijerling@gmail.com of per telefoon 0167 567847. BELANGRIJK: Heeft u zich al aangemeld tijdens de wandeling in Ossendrecht, dan graag even een bevestiging per mail i.v.m. de administratie. TERUGREIS: 16.30 uur vanaf parkeerplek bus. 

Het stond al langer in de agenda maar nu kan het eindelijk doorgaan. Er is zoveel te zien en te beleven dat u deze dag naar eigen keuze kunt indelen. Niet alleen staan er veel kwekerijen en specialisten op het gebied van planten, maar ook tuinbenodigdheden, kassen, tuinmeubelen et cetera. Ook zijn er veel gezellige terrasjes, eetgelegenheden maar u kunt natuurlijk ook uw eigen lunch of drinken meenemen. Er is een wandeling uitgezet langs de bloeiende rododendrons en de grote vijver. Kortom veel te zien. Om half 5 vertrekken we weer op weg naar Bergen op Zoom. De Tuindagen in het Park van Beervelde zijn met haar 240 deelnemers en meer dan 20.000 bezoekers, op Europees niveau, een begrip geworden voor liefhebbers van tuinbeurzen. Drie dagen lang, half mei en half oktober, is het Park een schatkamer voor de meest veeleisende plantenliefhebber. Tevens biedt dit evenement aan zijn bezoekers, samen met een muzikale omlijsting, een ruime keuze op gebied van decoratie en antiek voor de tuin en zijn omgeving, ambachten, kinderanimatie, workshops en culinaire streekproducten die voor een harmonieuze totaalbeleving zorgen. Beervelde: een atmosfeer, een gezellige uitstap met vrienden of familie, een plaats waar twee keer per jaar tuinvrienden elkaar in een natuurlijke omgeving ontmoeten. Heel opmerkelijk in Beervelde is de manier waarop de organisatoren en tal van deelnemers zich telkens opnieuw laten inspireren door het thema van de editie. “De 3 Musketiers” is ons thema voor deze editie. Dit zal ons de gelegenheid geven om de Gascogne te ontdekken en te achterhalen waarom musketier d’Artagnan de aartsvijand van de mooie Milady geworden is.