Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Kandidatenlijst VVD Woensdrecht bekend

GEMEENTE WOENSDRECHT - Tijdens de Algemene ledenvergadering van de VVD in Woensdrecht is de definitieve lijst vastgesteld van kandidaten die voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op hun kieslijst willen staan. De gemeenteraadsverkiezingen vinden plaats op 16 maart, de raadsleden die dan gekozen worden vormen tot 2026 de gemeenteraad. 


De VVD van Woensdrecht is trots dat er bij de eerste tien kandidaten vijf dames staan! Het erepodium wordt bezet met nieuwe lijsttrekker Marius Bakker, Petra Weijman en Joey Pals staan op twee en drie. Pals zit ook voor de VVD in het Waterschap. Naast dit mooi divers podium dragen  ok de andere gemotiveerde mensen de partij en het besturen van de gemeente een warm hart toe. Uiteraard staan ook nog de ervaren mensen op de lijst, zoals Martin Groffen, Manus Bolders, Henk Kielman en oud-voorzitter Willem Damme sluit de lijst af. Allemaal kanjers en ze hebben er dan ook het volste vertrouwen in met deze nieuwe mensen en oudgedienden een goed resultaat te kunnen behalen.  

VVD Woensdrecht heeft de afgelopen jaren hard aan vernieuwing gewerkt. “Het verlies in 2018 kwam hard binnen. Dat kan een voordeel zijn, maar ook een nadeel. Mensen stemmen nu eenmaal niet alleen op een partij en bijbehorende kernwaarden, maar ook op een persoon. Als je dan veel nieuwe mensen hebt, heb je als het ware een achterstand. De Corona-tijd helpt er ook niet aan mee, omdat er weinig gelegenheden zijn waar we inwoners kunnen ontmoeten en kennis mee kunnen maken. Maar wij zijn een positieve partij en zijn blij met deze kandidatenlijst. Binnenkort komt ons verkiezingsprogramma uit en we hopen dat het de kiezer aanspreekt, want daar gaat het uiteindelijk om. Vaak wordt beweerd dat wij lokaal naar de pijpen van VVD Den Haag moeten dansen. Niets is minder waar. Uiteraard vallen wij onder de VVD, maar verder handelen wij totaal zelfstandig. We ontvangen wel steun in de campagne en onze lijntjes zijn heel kort naar de provincie en onze mensen in Den Haag, maar verder regelen en handelen wij lokaal alles zelf. Woensdrecht is goed, wordt beter!”, aldus lijsttrekker Marius Bakker 

Kandidatenlijst VVD Woensdrecht: 

1. Marius Bakker, Woensdrecht m; 2. Petra Weijman, Hoogerheide v, 3. Joey Pals, Ossendrecht, m; 4. Martin Groffen, Putte m; 5. Peter van der Poel, Ossendrecht, m; 6. Inge Buzing-Pals, Hoogerheide, v; 7. Carin Schellekens, Ossendrecht, v; 8. Marbeth van Uitregt, Hoogerheide, v; 9.   Marjan Martens, Putte, v; 10. Maarten Hendriks, Hoogerheide, m; 11. Gerda Kuijlen-Bolders, Huijbergen, v; 12. Ronald Averdieck, Hoogerheide, m; 13. Klaske Bakker-Manger, Woensdrecht, v; 14. Evert Vos, Putte, m; 15. Giel Janssen, Woensdrecht, m; 16. Cor van Oorschot, Hoogerheide, m; 17. Rob de Kort, Hoogerheide, m; 18. Manus Bolders, Hoogerheide, m; 19. Henk Kielman, Huijbergen, m; 20 Willem Damme, Hoogerheide, m.        

Meer berichten