Een ernstig ongeval op de Putseweg.
Een ernstig ongeval op de Putseweg.

Ernstig ongeval met gewonden op Putseweg

Algemeen

OSSENDRECHT - Op de Putseweg tussen Ossendrecht en Putte heeft zaterdag een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden. Drie voertuigen raakten bij het ongeval betrokken. De ambulancedienst heeft die gewonden naar het ziekenhuis vervoerd. 

Voor de verzorging van de gewonden is ook de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen. Eén van de bestuurders is na het ongeval aangehouden

Voor de drie gewonden kwamen vier ambulances ter plaatse, na behandeling ter plaatse zijn ze alle drie met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. Een tegenligger die moest uitwijken voor het ongeval kwam op de zijkant in de berm terecht. Hierbij raakte hij ook een lichtmast. Meerdere personen zijn door de brandweer uit hun voertuig gehaald.

De bestuurder van de witte Citroën is na het ongeval aangehouden. Hij was eerder achterop de witte Volkswagen geknald. De bestuurder van de Citroën is aangehouden voor het rijden onder invloed. Vanwege sporenonderzoek en de berging van de voertuigen is de Putseweg vanaf Puts Meuleke afgesloten.