Afbeelding
Foto: Foto: Cate Brugman

K3 te gast in Bergen op Zoom

Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Op donderdag 23 december ontvingen burgemeester Frank Petter en wethouder Barry Jacobs de succesvolle meidengroep K3 op het Oude Gemeentehuis aan de Grote Markt in Bergen op Zoom. Daar zetten ze het nieuwe K3 lid Julia Boschman, de winnares van K2 zoekt K3, in het zonnetje.  

Julia is geboren en getogen in Bergen op Zoom. Met veel enthousiasme heette burgemeester Frank Petter; Julia, Hanne en Marthe welkom op het oude stadhuis. Burgemeester Petter had veel lovende woorden over voor Julia. De burgemeester heeft zelf alle afleveringen van K2 zoekt K3 gezien en leefde enorm met Julia mee. Kort voor de finale heeft burgemeester Petter met Julia gebeld om haar succes te wensen. De burgemeester is zelf een groot fan van Julia en haar sprankelende persoonlijkheid. Hij overhandigde Julia de onderscheiding de “Dikke Duim” en een speciale oorkonde als blijk van waardering. Petter vindt het geweldig dat iemand uit Bergen op Zoom nu K3 is, “want Bergen op Zoom is natuurlijk een belangrijke cultuurstad”,  benadrukt de burgemeester.  

Een speciale rol was ook weggelegd voor het dochtertje van wethouder Barry Jacobs. Zij overhandigde Julia, Marthe en Hanne allen een mooie tekening. Zij had speciaal haar blauwe K3 regenboog jurkje aangetrokken. Hanne en Marthe waren erg onder de indruk van het warme welkom wat zij kregen in de thuisstad van Julia. Het is voor Julia best nog wel even wennen alle aandacht en de lokale pers was in groten getale uitgerukt “en dit is in deze tijd best bijzonder” vond Julia. 

Helaas zijn de concerten van K3 in het Sportpaleis Antwerpen gecanceld hier zou Julia voorgesteld worden aan het K3 publiek. Een behoorlijke domper geeft de nieuwe K3 ster toe maar de concerten zullen zodra het weer kan ingehaald gaan worden. Zoals het er naar uit ziet gaat de clubtour van K3 volgend jaar Maart van start. De promotie van K3 gaat ondanks de beperkingen natuurlijk wel gewoon door en die ochtend waren de dames van K3 al in de vroege ochtend aanwezig bij de studio van radio 538. 

Julia is met de kerst bij haar ouders in Bergen op Zoom iets wat ze fijn vindt, zeker in deze hectische tijd. Om tijdens de kerstdagen haar rust te pakken en samen te genieten met haar familie en het dan even niet over K3 te hoeven hebben. Na de kerst beginnen de eerste samenkomsten voor de Voice Kids België. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding