Afbeelding
Foto: Bep Tielemans

Stichting Sint West-Brabant

Algemeen

LEPELSTRAAT -  Helaas kon Sinterklaas met zijn gevolg vorig jaar geen bezoek brengen aan de inwoners van Lepelstraat. Dit jaar zal Sinterklaas op zondag 14 november de kinderen van Lepelstraat wel komen verblijden.

De Sint zal rond de klok van 14:00 uur aankomen bij het ’t Patronaat, het gemeenschapshuis van Lepelstraat. Stichting Sint West Brabant heeft twee programma’s klaar staan en is nog in overleg om te kijken welk programma in Lepelstraat gedraaid gaat worden. Op verzoek van Sinterklaas en zijn gevolg wordt mensen die niet uit Lepelstraat komen gevraagd om thuis te blijven.

Door de Corona regels wordt bezoekers gevraagd om een mondkapje te dragen en 1.50 meter afstand te houden van elkaar. Alle kinderen uit Lepelstraat zijn welkom. Ouders met kinderen die een QR code hebben kunnen in ’t Patronaat warme chocomelk halen of wat gaan drinken. De Sint zal tussen 15:00 en 15:30 weer vertrekken. Kinderen die een mooie tekening of knutselwerkje maken voor Sinterklaas kunnen een leuke prijs winnen.

Sint op bezoek

Stichting Sint West Brabant zet zich ook in voor kinderen die het minder hebben. Deze kinderen worden gratis thuis bezocht, nadat een verzoek hiertoe is aangevraagd via de website: www.sintwestbrabant.nl 

Mensen die de Sint graag thuis op bezoek willen laten komen, kunnen voor nadere informatie ook terecht op de website of kunnen bellen naar André de Jong: 06-36186855. Ook zoekt Stichting Sint West Brabant vrijwilligers die het leuk vinden in hun groep mee te werken.