Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
<p>Jessica de Kock reikt de hoofdprijs van het Tourspel uit aan Corné Langenberg van Binky's.</p>

Jessica de Kock reikt de hoofdprijs van het Tourspel uit aan Corné Langenberg van Binky's.

(Foto:)

Fiets De Kock Tweewielers Tourspel naar Binky’s

HALSTEREN - Editie 2021 van het De Kock Tweewielers Tourspel in Halsteren is vrijdagavond traditiegetrouw afgesloten met een wielerquiz en prijsuitreiking.


Het Tourspel is na hertelling van de punten uiteindelijk gewonnen door ‘Herel’ ofwel John v.d. Brand met 316 punten. Deze wielerkenner had voorafgaand aan zijn deelname al aangegeven dat mocht hij de hoofdprijs winnen hij deze zou schenken aan Binky’s, een vriendschapskring speciaal voor jongeren tussen 18 en 30 jaar. Corné Langenberg, die samen met zijn echtgenote en hun dochter Angelica Binky’s oprichtte, kreeg de prachtige fiets uitgereikt door Jessica De Kock.

De Tapijtrakkers van Fon de Nijs eindigde op de tweede plaats (305 punten), gevolgd door Theovdl met 298, Team Keijl 293, The Winner 291, Tour de Jour 288, De Kleine Pinda 283, Inter 400 282, Le Vainqueur 281 en Le Maillot Vert met 280 punten. 

Bij de wielerquiz in café-zaal Tivoli wist het team van De Kock Tweewielers de meeste vragen goed te beantwoorden. Met het Tourspel werd de WensAmbulance gesteund; Piet Groffen mocht een symbolische gift in ontvangst nemen.

Meer berichten