Afbeelding

‘Kermisbingo’ in Lepelstraat

Algemeen

LEPELSTRAAT - Vroeger was in Lepelstraat in het eerste volle weekend van augustus de kermis. Op de maandag na dat weekend organiseerde de KBO Lepelstraat een bingo. De kermis staat nu tijdens de Pinksterdagen in Lepelstraat als daar op Tweede Pinksterdag een braderie wordt gehouden.

Echter de KBO organiseert nog wel op die maandag haar bingo en dit jaar wordt deze gehouden op maandag 2 augustus in het Gemeenschapshuis St. Antonius, Kerkstraat 84 in Lepelstraat. Echter wel in samenspraak met de beheerder en volgens de geldende regels van het RIVM, anderhalve meter afstand houden. Dat betekent dat maar een beperkt aantal mensen deel kan nemen aan deze bingo.
De volgorde van aanmelding is bepalend of u kan en mag deelnemen. Aanmelding kan uitsluitend telefonisch onder nummer: 06-29162915. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Vanaf 13.00 uur kunt u uw kaarten kopen à € 6,00 en vanaf 13.30 uur rollen de ballen. Er worden 10 rondes gespeeld, met per ronde drie waardebonnen van € 10,00. Tevens zijn er een extra superronde met geldprijzen en ronde om tegoedbonnen; ook is er een loterij.

een geldprijs van respectievelijk € 5,00, € 10,00 en een hoofdprijs van € 30,00.
Er zijn 2 rondes waarbij er gespeeld wordt om tegoedbonnen € 10,00, waarvoor aparte kaarten gekocht moeten worden.
En bovendien is er een gratis loterij waarbij ook enkele leuke prijzen zijn te winnen.