Adri Sebrechts
Adri Sebrechts

Adri Sebrechts: ‘Irritant Frankrijk kampioen’

Algemeen

OSSENDRECHT – Vanuit zijn kledingpaleis volgt Adri Sebrechts dagelijks het EK voetbal op de voet. De immer kritische oud-speler van METO en Vivoo houdt eveneens als Frank de Boer vast aan dezelfde defensie. Tot zover gunt hij de bondscoach het voordeel van de twijfel.

Persoonlijk geeft hij echter de voorkeur aan de jonge Gravenberch ten faveure van De Roon. Adri Sebrechts: “De punten zijn punten, echter het spel was nog niet echt best. Ook in de voorhoede zou ik altijd voor Malen kiezen. Weghorst speelde nooit onder De Boer doch werd onder druk van publieke opinie geselecteerd. Ineens zou hij de verlosser van Oranje zijn. We gaan het zien!”

De ondernemer voorziet na de poulefase geen grote rol voor het Nederlands Elftal. “Italië maakt indruk en verder heeft Frankrijk een team met goede spelers die een irritant spelletje spelen waarmee je zo maar weer kampioen kunt worden.”

Stel, vanuit de Ondernemersvereniging Ossendrecht wordt een budget beschikbaar gesteld om jubilaris ODIO een cadeautje van drie spelers te doen. “Als eerste komt de keeper van Italië, Donnarumma. Verder zie ik Berghuis graag spelen en Frenkie de Jong is ook welkom. Daarnaast zou ik nog stiekem De Ligt en Gakpo richting mijn oude liefde METO sluizen”, lacht Adri Sebrechts.