Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Bingo KBO Lepelstraat

LEPELSTRAAT - Op dinsdag 8 juni organiseert KBO Lepelstraat haar maandelijkse bingo in Gemeenschapshuis St. Antonius, Kerkstraat 84 in Lepelstraat.


Echter wel in samenspraak met de beheerder van het patronaat en volgens de geldende regels van het RIVM. Dat betekent dat maar een beperkt aantal mensen deel kan nemen aan deze bingo. Omdat ook een registratieplicht geldt MOET vooraf worden aangemeld. De volgorde van aanmelding is bepalend of u kan en mag deelnemen. Aanmelding kan uitsluitend telefonisch onder nummer: 06-29162915.

Bij binnenkomst zal eerst een “check” plaatsvinden of het geoorloofd is het patronaat te betreden. En ook tijdens de bingo zullen diverse maatregelen worden genomen om een en ander volgens de RIVM richtlijnen te laten verlopen. De organiserende KBO hoopt op begrip hiervoor.
Vanaf 13.00 uur zijn bingokaarten te koop à € 6,00 en vanaf 13.30 uur rollen de ballen. Er worden 10 rondes gespeeld, met per ronde een geldprijs. Tevens is er een extra superronde met een hoofdprijs van € 30,00. Er zijn 2 rondes waarbij er gespeeld wordt om een “boodschappen” tegoedbon à € 10,00. De bingo is voor iedereen toegankelijk maar vol is vol.

Meer berichten