Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
<p>Werk van Magda Bastiaanse</p>

Werk van Magda Bastiaanse

Expositie kunst in gemeentehuis

HOOGERHEIDE - Er zijn op het ogenblik kunstwerken te bewonderen in een lege winkel van de Raadhuispassage te Hoogerheide. Ook zijn er schilderijen in aquareltechniek van een van de leden van Stichting Uit de Kunst Woensdrecht tentoongesteld in de hal van het gemeentehuis van Woensdrecht, te weten van Magda Bastiaanse.


Magda Bastiaanse is geboren in Ossendrecht en woonachtig in Putte Brabant. Al van jongs af aan uitte haar creativiteit zich in tekenen en schilderen. Ze haalt haar inspiratie uit alles wat groeit en bloeit zoals planten, bloemen en dieren. Haar specialisatie is botanisch schilderen waarvoor Magda lessen volgde in de plantentuinen van Meise België.

De overeenkomst tussen haar werken is de positieve inslag van mooie heldere kleuren die ze in lagen over elkaar verwerkt. Deze tijdrovende techniek gebruikt Magda Bastiaanse voor al haar werken in aquarel.

De werken zijn te bezichtigen van 29 april t/m 2 juli in het gemeentehuis van Woensdrecht, Huijbergseweg te Hoogerheide. De hal is open tijdens kantoortijden.

De stichting is nog steeds op zoek naar plaatsen, alwaar ze de kunst kwijt kan. Gedacht wordt aan leegstaande gebouwen, winkels en dergelijke. Tevens heeft het exposeren in lege woningen al tot een succes geleid, wat betreft verkoop van betreffende woning.

Stichting Uit de Kunst Woensdrecht heeft kunstenaars van allerlei pluimage en is ook zeer geschikt, om bijvoorbeeld wisseltentoonstellingen in kantoren en zorginstellingen te houden.

Voor inlichtingen over stichting Uit de Kunst Woensdrecht: secr.uitdekunst@gmail.com. Tevens informatie op website, kunst-woensdrecht.jimdosite.com

Meer berichten