Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
<p>De jeugdcommissie van TV De Put.</p>

De jeugdcommissie van TV De Put.

(Foto: )

Maak kennis met Tennis actie voor jeugd in Putte

PUTTE - Op zaterdag 1 mei 2021 houdt TV De Put een open dag voor kinderen van 6 tot 12 jaar en de tennisvereniging wil hier een leuke Maak Kennis met Tennis actie aan koppelen. Ben je als Putse jeugd nieuwsgierig naar deze actie, kom dan gezellig van 10.00 tot 12.00 uur naar de open dag en let op facebook pagina en website www.tvdeput.nl


De jeugdcommissie vindt het belangrijk dat kinderen sporten en in beweging zijn, vandaar dit initiatief. Voor dit jaar staan verschillende activiteiten op het programma. Wat te denken van de Clinic voor de jeugdleden met activiteiten zoals lasergamen, E-wall, vriendjes-vriendinnetjes dag en natuurlijk het Ouder-Kind toernooi. Derhalve duimen voor corona-versoepelingen!

Carin Rasenberg: ”Vorig jaar zijn wij weer actief begonnen met het lobbyen om jeugdleden te werven, met als resultaat dat er nu weer 12 jeugdleden zijn. Ze zijn enthousiast en vinden de tennislessen leuk. Dit is iets wat wij als jeugdcommissie graag zien. En daar doen we het natuurlijk voor. Maar buiten deze enorme aanwas zouden we graag nog meer jeugdleden bij onze club verwelkomen. Immers de jeugd heeft de toekomst. Mogelijk dat we door de actie Maak Tennis met Tennis weer enkele enthousiaste leden mogen begroeten.”

De jeugdcommissie bestaat momenteel uit een sextet Putse dames, een mix van ervaring, enthousiasme, beauty en tennis op topniveau in de personen van Manouk Rasenberg, Manon Rasenberg, Carin Rasenberg, Lianne Dekkers, Kristie Janssens en Kelly Versteeg. Voor € 30,00 kun je al lid zijn van TV De Put.

Meer berichten