Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
<p>Op pad tijdens de avondvierdaagse Huijbergen in 2019.</p>

Op pad tijdens de avondvierdaagse Huijbergen in 2019.

Toch Huijbergse Avond4daagse

HUIJBERGEN - Een jaar zonder Avond4daagse is natuurlijk ondenkbaar. Daarom in navolging van vorig jaar: Avond4daagse – Home Edition. Met de Home Edition biedt de organiserende Wandelende Tak van Vivoo, iedereen in Huijbergen en omgeving de gelegenheid een eigen Avond4daagse te lopen.


Dus niet in hele grote groepen tegelijk, zoals je gewend bent. Maar alleen met een vriendje, je sportmaatjes of met je gezin. Je kunt de vier dagen lopen in de periode tussen 29 maart en 30 juni 2021. Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven... En je hoeft niet alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen. Ook overdag of in het weekend kun je op pad!

Ga voor aanmelden naar www.avond4daagse.nl om je in te schrijven. In verband met de betaling moet een ouder/verzorger dit doen. Vervolgens vul je de namen van de deelnemers in. Per deelnemer kost deelname € 6,50. Daarvoor krijg je vier verschillende routes via de eRoutes app. Je kunt daarbij kiezen uit 2,5 - 5 - 10 km. En na afronding van de vier dagen wandelen ontvang je de officiële Avond4daagse medaille thuis! Mocht je voor de 26e keer of hoger lopen, geef dan “dagmedaille’. Easy dus!

Heel veel plezier en succes! Mocht je nog vragen hebben, laat het ons weten. Yvonne de Waal-Jansen, 06 53398061, yvkejansen@hotmail.com of Gerald de Waal, 06 30096814, gdewaal@ziggo.nl , g.dewaal@rocwb.nl

Meer berichten