Bep Dijkhuizen van Zarah's Hoeve nog op haar eerste locatie in Lepelstraat.
Bep Dijkhuizen van Zarah's Hoeve nog op haar eerste locatie in Lepelstraat.

Zarah’s Hoeve verlaat Lepelstraat

Algemeen

LEPELSTRAAT - Helaas moeten wij vertellen dat we uit Lepelstraat gaan verdwijnen. 15 jaar lang heeft Zarah’s hoeve op verschillende plekken in Lepelstraat haar mooie werk kunnen doen. Er waren verschillende vormen: paardencoaching, werken op de zorgboerderij, lekker buiten spelen.

We werkten met veel verschillende deelnemers: volwassenen, jongeren en kinderen. En niet te vergeten de begeleiders, de vrijwilligers en de stagiaires.

Allemaal Bijzonder Gewone en Gewoon Bijzondere mensen!

Geen probleemgevallen; maar mensen met een lastigheid in het leven die iets te bieden hebben aan de samenleving. Wij zijn altijd uit gegaan van het positieve in elk mens en hebben daaraan gewerkt met de deelnemers en stagiaires. Zo konden zij Zarah’s Hoeve verlaten met hun voeten stevig op de grond en met hun hoofd in de wolken en meestal met een nieuw perspectief. Dat zijn er velen geweest.

We zijn er trots op en hebben er van genoten. Het zijn inspirerende jaren geweest voor de

deelnemers en mensen die er werkten! We danken iedereen die bij ons op bezoek is geweest, groenten kwamen kopen, meegeholpen hebben.

We gaan verhuizen naar een nieuwe plek in het buitengebied van Nispen, naar een pensionstal met veel nieuwe mogelijkheden. De paarden gaan daar wonen in een Paddock Paradise. Wij blijven natuurlijk goed voor ze zorgen.

De Paardencoaching en de dagbesteding gaan daar gewoon door. Bel of mail ons voor een afspraak.

Onze contact gegevens blijven hetzelfde:

Mail: bep.dijkhuizen@12move.nl

Telefoon: 0614412919