‘Maak Kennis met Tennis’ lessen | halsterse-zuidwestkrant – Het nieuws uit Halsteren en de Zuidwesthoek
Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
<p>Kennismaking met tennis door een jong meisje.</p>

Kennismaking met tennis door een jong meisje.

‘Maak Kennis met Tennis’ lessen

REGIO - HUIJBERGEN - Tennis een populaire sport tijdens corona, hoe stap je in? Starten met allemaal beginners in je eigen leeftijdscategorie en in een paar lessen proeven aan de tennissport? Dat is bij veel tennisverenigingen en tennisscholen mogelijk. Zo zijn er bijvoorbeeld de ‘Maak Kennis met Tennis’-lessen bij veel tennisverenigingen. Het zomerseizoen voor de tennissport staat weer voor de deur, tijd om in te stappen.


De ‘Maak Kennis met Tennis’ lessen bestaan meestal uit vier tot tien lessen om de beginselen van de sport te leren kennen. Daarnaast ontmoet je meteen andere beginners. Tijdens deze weken word je meestal nog geen lid van de club, dat kun je daarna beslissen. Heb je de smaak te pakken dan kun je vaak de rest van het seizoen blijven trainen.
De KNLTB (Koninklijke Nederlandse Tennis Bond) raad je aan om de vereniging bij jou in de buurt op te zoeken en te kijken wat zij bieden om kennis te maken met tennis of wanneer ze een open dag organiseren.

TV Huijbergen aan het Waterdrieblad 1A geeft een reeks van vier ‘Maak Kennis met Tennis’-lessen en die starten in de week van 5 april. Inschrijven kan tot 5 maart 2021.

Meer berichten