Inspreken bij of volgen van raadsvergaderingen | halsterse-zuidwestkrant – Het nieuws uit Halsteren en de Zuidwesthoek
Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Foto: Bep Tielemans

Inspreken bij of volgen van raadsvergaderingen

GEMEENTE BERGEN OP ZOOM - Wil jij inspreken bij de vergadering van de gemeenteraad over de begrotingswijziging? Dat kan! Op 25 en 26 november organiseert de gemeenteraad van de gemeente Bergen op Zoom digitale beeldvormende vergaderingen over de eerste begrotingswijziging 2021 (de bezuinigingsopgave).


Wil je inspreken bij deze bijeenkomsten? Dat kan! Meld je dan uiterlijk dinsdagavond 24 november aan bij griffie@bergenopzoom.nl. We nemen contact op met je en helpen met het tot stand brengen van de digitale verbinding. Goed om te weten: Insprekers krijgen maximaal 5 minuten de gelegenheid om in te spreken.

Wil je meeluisteren met deze vergaderingen? Ook dat kan! De digitale vergaderingen beginnen beide dagen om 19:30 uur. Ze zijn digitaal te volgen via de website van de gemeenteraad https://ris2.ibabs.eu/BergenOpZoom. Op de dag zelf komt er een link tevoorschijn waar je op kunt klikken zodat je in de vergadering komt.

En hoe gaat het daarna verder? De besluitvorming over de eerste begrotingswijziging vindt plaats op 14 en 16 december. Op 14 december houden de fracties hier hun algemene beschouwingen over en antwoordt het college hierop. Op 16 december is de definitieve besluitvorming.

Op 17 december is de laatste raadsvergadering van het jaar. Hier bespreken zij de overige reguliere onderwerpen.

Al deze digitale vergaderingen beginnen om 19.30 uur en zijn te volgen via https://ris2.ibabs.eu/BergenOpZoom. Op de dag zelf komt er een link tevoorschijn waar je op kunt klikken zodat je in de vergadering komt.

Meer berichten