De Liefhebbers trekken de wandelschoenen aan.
De Liefhebbers trekken de wandelschoenen aan. Foto: Bep Tielemans

Sluiting seizoen TTC de Liefhebbers

Algemeen

HALSTEREN - LEPELSTRAAT - Op zondag 18 oktober wordt het fietsseizoen van TTC de liefhebbers met een korte rit afgesloten.

De recreanten en de trimmers vertrekken zoals gewoonlijk om 9.00 uur bij het Dorpsplein aan de Dorpsstraat en Vogelenzang, waar na 30 kilometer voor de recreanten en 40 kilometer voor de trimmers het actieve fietsseizoen zonder een gezamenlijk kopje koffie wordt afgesloten. Het niet doorgaan van de koffie bij clublokaal Café Tivoli heeft uiteraard te maken met de perikelen rondom van het coronavirus, dat toch wel een groot stempel op dit seizoen heeft gedrukt.

Op 24 oktober zou het fietsseizoen 2020 officieel met een feestmiddag worden afgesloten met het bekend maken en huldigen van de clubkampioenen en van een aantal jubilarissen. Naar het zich thans laat aanzien is het zeer de vraag of deze feestmiddag door kan gaan.

De echte sportievelingen stoppen uiteraard niet met het lekker buiten bezig zijn. Als de opgelegde beperkingen met betrekking tot corona het toelaten trekken een aantal trimmers met de mountainbike de paden op, terwijl een aantal recreanten de wandelschoenen aantrekken en lekker gaan wandelen. Vertrek elke zondag om 9.30 uur van Monkey Town bij de Melanen. Of hier na afloop van de tochten gezamenlijk koffie kan worden gedronken is met nog geen zinnig antwoord iets over te zeggen. Iedereen kan zonder verdere verplichtingen meewandelen c.q. meefietsen.