Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Uitleg over Huis van Morgen

GEMEENTE WOENSDRECHT - Brede Welzijnsinstelling Woensdrecht (BWI) organiseert regelmatig informatieve bijeenkomsten voor mantelzorgers. BWI biedt een zo breed mogelijk aanbod aan zodat we alle mantelzorgers kunnen informeren over thema’s die voor hen belangrijk zijn.


Op donderdag 15 oktober 2020 komt Margo Emmen in MFC de Drieschaar te Ossendrecht vertellen over het Huis van Morgen. De zorg verandert en dat vraagt om nieuwe oplossingen, om nieuwe producten en diensten die er voor zorgen dat je langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen.

Kwaliteit van leven

Het Huis van Morgen is er voor iedereen die op de hoogte wil blijven van nieuwe producten en diensten binnen de zorg gericht op preventie en zelfzorg. Nieuwe zorgtoepassingen moeten ingezet worden op die plekken waar het nodig is en dat is bij de mensen thuis. Met deze producten voelen zij zich veiliger, minder eenzaam, gezond en mobieler. Zorginnovaties verhogen de kwaliteit van leven en welzijn. Daarom is het belangrijk dat burgers en mantelzorgers hiervan op de hoogte zijn. Het Huis van Morgen zorgt hier voor. De presentatie op donderdag 15 oktober is van 19.30 tot 21.30 uur.

Aanmelden

Iedereen die deze bijeenkomst wil bijwonen, wordt gevraagd zich vooraf aan te melden via de website van BWI: www.bwiwoensdrecht.nl/evenementen of bel naar 0164-672049. Voor nadere informatie kun je terecht bij Lenny Winkel, coördinator mantelzorg.

Meer berichten