Expositie Corrie Hessels bij Kunstforum
Expositie Corrie Hessels bij Kunstforum Foto: Bep Tielemans

Kunstforum richt etalage Dorpsstraat weer in

Algemeen

HALSTEREN - In de etalage van het pand aan Dorpsstraat 73H in Halsteren is een nieuwe tentoonstelling ingericht. Vrijwilligers van Kunstforum hebben er maandagmiddag acryl schilderijen van Corrie Hessels bevestigd. Haar kleurrijke werken trekken de aandacht van voorbijgangers.

Kunstforum mag de etalage gebruiken om ruimte te geven aan regionale kunstenaars om hun werk te presenteren. Deze keer is dat Corrie Schots-Hessels (1946) uit Bergen op Zoom, die jarenlang op Den Berg in Halsteren heeft gewoond. Corrie heeft van jongs af aan graag getekend en had al in haar jeugd interesse in kunstgeschiedenis. Dat heeft haar er later toe gebracht tot het actief beoefenen van de schilderkunst. Zij volgt al een aantal jaren les bij Mart Franken in Bergen op Zoom.
Na afronding van haar onderwijsloopbaan heeft zij enkele jaren een artistieke opleiding aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunst te Antwerpen gevolgd. Schilderen van bijzondere menselijke figuren, bloemen en planten hebben haar voorkeur. In deze etalage zijn voornamelijk bloemen en planten te zien, een kleurrijk geheel. De moeite waard om bij stil te staan.

Vrijwilligers van kunstforum bij het inrichten van de expositie.