De pauze van de Tractorentocht is dit jaar niet op het Ouwe Raedthuysplein maar op het terrein aan de Scheldeweg in Hoogerheide.
De pauze van de Tractorentocht is dit jaar niet op het Ouwe Raedthuysplein maar op het terrein aan de Scheldeweg in Hoogerheide. Foto: Tractorentoertocht

Programma Tractorentoertocht door Zuidwesthoek

Algemeen

ZUIDWESTHOEK - Door de 1,5 meter maatregel kan de pauze van de Tractorentoertocht zaterdag 12 september niet plaatsvinden op het Ouwe Raedthuysplein te Hoogerheide, maar op een ruimere locatie. Dat is nu het terrein aan de Scheldeweg te Hoogerheide (naast Bistro d’Ouwe Leeuw).

Met alle moeite die extra nodig is voor het organiseren van de Tractorentoertocht, hoopt Stichting Boerendag Woensdrecht dat het publiek, met inachtneming van de 1,5 meter maatregel, gaat genieten van de mooie hobbyisten met onder meer hun John Deere, McCormick, Ferguson et cetera. En laten we hopen op mooi weer en een te organiseren Woensdrechtse Boerendag-weekend in het tweede weekend van september 2021.

Programma

Tussen 11.00 en 12.00 uur: Verzamelen tractoren op terrein aan de Reimerswaalweg, bij Korteven in Hoogerheide

12.00 uur: start toerrit Reimerswaalweg richting rotonde naar Zuidgeest, richting Wouwse Plantage en vervolgens Huijbergen

13.30 uur: Aankomst in Huijbergen

14.30 uur: Pauze op het terrein aan de Scheldeweg in Hoogerheide

15.30 uur: Aankomst in Ossendrecht

16.30 uur: Finish op het terrein aan de Reimerswaalweg in Hoogerheide.

Afbeelding