Afbeelding

Gastheren/gastvrouwen voor Ravelijn en Verborgen Vesting

Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Voor twee monumenten in Bergen op Zoom, namelijk het Ravelijn en de nog te openen Verborgen Vesting in het derde kwartaal van dit jaar, zijn enthousiaste vrijwilligers nodig die af en toe gastheer/gastvrouw willen zijn.

Bij voorkeur heb je een liefde voor erfgoed, houdt continu toezicht op het Ravelijn en/of De Verborgen Vesting, hebt een proactieve en signalerende functie en bent beschikbaar voor eenvoudige vragen van bezoekers. Je bent duidelijk zichtbaar aanwezig op de locatie, bent stressbestendig en in drukke periodes weet jij het overzicht te houden. Twee coördinatoren zijn het aanspreekpunt. Je staat er dus niet alleen voor. Er worden gastheren/gastvrouwen gezocht voor dinsdag tot en met zondag voor de middag. Het is fijn als je minimaal 1 dagdeel (3 - 4 uur) per week beschikbaar bent.

Zoals al eerder aangegeven betreft het een vrijwillige functie. Geld kunnen we dus helaas niet bieden. Wat we je wel kunnen bieden, is meer kennis en informatie over deze twee prachtige monumenten van Bergen op Zoom. Bovendien kom je in een team enthousiaste vrijwilligers te werken. Met z’n allen zijn jullie hét visitekaartje van de stad.

Uiteraard houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en maken we hier met elkaar afspraken over. Denk hierbij aan hygiëne, looproutes, schoonmaak, groepsgrootte, et cetera.

Interesse? Leuk! Neem dan contact op met Marrit Scheffer via 0164-277278 of m.scheffer@bergenopzoom.nl
Twijfel je nog een beetje en heb je nog wat vragen? Bel dan ook zeker met Marrit zodat zij al je vragen kan beantwoorden. En hopelijk meld je je dan alsnog aan voor gastheer/gastvrouw.

Afbeelding