AKT-raadslid Ludo Bolders.
AKT-raadslid Ludo Bolders. Foto: Dennis van Loenhout

"Van kritiek tot politiek"

Algemeen

(Onder verantwoording van de inzender)

ZUIDWESTHOEK - Fractievoorzitter Ludo Bolders van Alle Kernen Troef (AKT) vraagt aandacht voor het volgende:
"Zomaar een verhaal van iemand. Laten we haar Mariska noemen, die het niet kan laten om kritiek te uiten op alles wat er zich afspeelt in de maatschappij. Mensen als Mariska zijn er duizenden. Zij beseffen echter niet, dat ze hun kritiek om kunnen zetten in politiek. Er zijn echter goede voorbeelden, zoals die van John, Maria, Fons, Sammy, Maarten, Nol, Elly, Rinus en Leonie. Zij begrepen wel wat ze moesten veranderen. Zij meldDen zich aan als lid van Alle Kernen Troef (AKT).

Hun kritiek werd een goed onderbouwde politieke mening. Zij werden namelijk fractieondersteuner, bestuurslid, burgerlid en ja, zelfs raadslid. De hulp die deze mensen door lid te worden van AKT bieden aan andere mensen, is in feite niets anders dan het omzetten van kritiek naar positieve oplossingen. Want vanuit hun kritiek kwamen er visie en goede toekomstplannen voor de gemeente Woensdrecht en haar inwoners.

Bent u ook zo’n criticaster, hebt u ook goede plannen en een goede visie op de toekomst voor de inwoners van de gemeente Woensdrecht, schroom dan niet om u aan te melden bij AKT. U pleegt een belletje naar ondergetekende via 06 21292556 of u mailt naar info@allekernentroef.nl.

U bent van harte welkom. Dit geldt voor iedereen. Jong of oud, man of vrouw. Dus ook voor u."