Jeremai Martina
Jeremai Martina

Transfers met gemengde gevoelens

Algemeen

HUIJBERGEN – Het opdoeken van het seizoen 2019-2020 verzekerde de gemeente Woensdrecht van opnieuw een uniek samenzijn van alle vijf haar voetballende ingezetenen. Zo luidde de blije boodschap! Of dit zo blijft is met de papieren promotie van daar zijn Rimboe en NVS thans nog even afwachten. Tot die tijd houdt men zich links en rechts bezig met andere vraagstukken zoals accommodatie, toeschouwers en transfers.

ODIO neemt door blessureleed afscheid van Nic Melsen. Ook Jeremai Martina (29) keert na vijf seizoenen niet meer terug op de Ossendrechtse velden. “Met pijn in mijn hart vertrek ik bij ODIO. Een vereniging waar ik heel veel leuke en mooie dingen ga missen. De reisafstand vanuit mijn woonplaats Breda, werk als beroepsmilitair te Volkel en voetbal in Ossendrecht brak mij echter op. En daar er binnenkort gezinsuitbreiding komt wilde ik eigenlijk met voetbal stoppen. Echter mijn collega en speler van zaterdagvereniging Vrederust Yannick Broeren wist me over te halen en met tal van wedstrijden in de buurt van Breda is ook aantrekkelijk. Ik kom overigens nog zeker bij ODIO terug, om iedereen persoonlijk te bedanken voor alle mooie jaren.”

In Putte begon Mark Leenaerts vorig seizoen aan diens afscheidstournee. Onlangs zette de 41-jarige routinier definitief een punt achter diens imposante carrière van 18 seizoenen Grenswachters. “De combinatie van onregelmatige diensten en voetbal werd zwaar. Volgend seizoen staat er opnieuw een goed team, waardoor stoppen nu ik nog fit ben makkelijker is. Op zondagen zal ik de trainer wat assisteren. Zodoende blijf ik nog betrokken en hoef ik het voetballen niet volledig te missen”, aldus Mark Leenaerts. Grenswachters versterkt zich met Tino Paardekam (Berendrecht) en Tim van den Bleeken (Kalmthout).

Mark Leenaerts