Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Hart onder riem ondernemers

“Welke ondernemer steek jij een hart onder de riem?"

Jij een gaaf kunstwerk en de ondernemer naar keuze een donatie van 25 euro!

Iwaz en Wood Sensation hebben de handen ineen geslagen om de lokale ondernemers een financiële hart onder de riem te steken. Wij, als ondernemers, weten hoe het is om geraakt te worden door de corona-crisis. Er zijn veel lokale ondernemers die het nu zwaar hebben en iedere hulp kunnen gebruiken. Jij kan helpen en er zelf wat leuks aan overhouden.

Het bekende, speelse en kunstzinnige hart van Iwaz is door Wood Sensation vorm gegeven. Elk hart wordt door Iwaz met de hand beschilderd in zijn bekende kleurenstijl. Het hart wordt letterlijk geknuffeld door een riem.

Een kunstwerk met betekenis!

Hoe werkt het?

Jij koopt een kunstwerk en geeft een ondernemer naar jouw keuze financiële steun!

Het kunstwerk kost € 50,-. Daarvan gaat € 25,- naar een lokale ondernemer die getroffen wordt door de coronacrisis. Jij mag aangeven wie jij deze € 25,- gunt. Wij nemen contact op met die ondernemer en regelen de rest.

Elk kunstwerk is ongeveer 20 cm hoog. Ze zijn allemaal anders omdat ze met de hand zijn beschilderd en genummerd. Er kan gekozen worden uit een staand of liggend hart met zwarte of witte riem. Daarnaast zijn er speciale wensen in de uitvoering mogelijk

Bestellen kan via www.hartonderderiem.nu

Meer berichten