Oude foto uit de jaren 60.
Oude foto uit de jaren 60. Foto: Archief Suus Nefs

Wie herkent het gezelschap uit de jaren '60?

Algemeen

HALSTEREN - Op de oude foto rechtsboven van de maand april jongstleden in De Halsterse Krant & De Zuidwestkrant staat een groep mannen tijdens een feestavond van de buurtvereniging Vogelenzang in Halsteren.

Het feest vond destijds plaats in of bij het café van Jan Govers aan de Dorpsstraat. De namen van de mannen op de bovenste rij van links naar rechts zijn: 1. Sjaan van Osta, 2. Tiest Geers, 3. Piet Poulus (de schoenmaker) en Janus Nuijten van het Binnenpad.

Onder van links naar rechts: 5. Piet van Dijk, 6. Toon van Aert, 7. Piet Geers (broer van Tiest van de Tholenseweg) en 8. Jan Govers, de uitbater van café de Sport.

Er hebben nogal wat mensen gereageerd. Suus Nefs en de fotogroep van Heemkundekring Halchterth willen dan ook al diegenen hartelijk bedanken voor hun meldingen.

Jaren '60

Dan de 'nieuwe' foto, die gemaakt is in de jaren '60 van de vorige eeuw. Wie herkent deze mensen nog en bij welke gelegenheid is dit gezelschap destijds gefotografeerd?

Reageren kan zoals altijd bij Suus (Frans) Nefs, 't Lindeke 16, 4661 HN Halsteren, e-mail: f.nefs@kpnmail.nl, telefoon: 0164-685950 / 06-51245497. Alvast bedankt.

Afbeelding