Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Foto: Baan Hofman

Inschrijven voor optocht Wjeeldrecht

WOENSDRECHT - HOOGERHEIDE - Onder het motto 't is (nie) te fieleme' zullen op maandag 24 februari de Wjeeldrechtse Bouwclubs en bouwclubs uit omliggende plaatsen hun prachtige wagens laten zien in de straten van Hoogerheide en Woensdrecht tijdens de carnavalsoptocht.

Naast de wagens zullen ook buurtverenigingen, muziekgroepen en natuurlijk de enkelingen, paren, kleine groepen en grote groepen meelopen. Om 13.40 uur vertrekt de kleurrijke stoet vanaf het Colonel Whitakerplein in Woensdrecht en loopt via de Dorpsstraat, Nieuweweg en de Raadhuisstraat om vervolgens te eindigen bij het Kloosterhof waar de prijsuitreiking zal zijn. De meeste grote wagens verlaten de optocht bij de rotonde ter hoogte van de kerk.

Ondernemers die hun bedrijf willen showen aan het publiek kunnen meerijden in de reclameoptocht. De reclameoptocht vertrekt om 13:30 uur vanaf het Colonel Whitakerplein te Woensdrecht. Deelnemers voor de optocht en de reclameoptocht kunnen zich inschrijven via de website www.sofnieuws.nl.

Meer berichten