Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Leden van het winnende quizteam Kannebuis/Olympus 1 krijgen hun hoofdprijs uitgereikt door Rik Linssen van PLUS Halsteren.
Leden van het winnende quizteam Kannebuis/Olympus 1 krijgen hun hoofdprijs uitgereikt door Rik Linssen van PLUS Halsteren.

Halsters quizcircuit krijgt mogelijk vervolg

HALSTEREN - Eind 2019 hebben de nummers 1, 2 en 3 van het Halsters Quizcircuit 2019 hun prijzen in ontvangst genomen. Bij PLUS Halsteren stonden vijf goed gevulde boodschappenkarren klaar voor het winnende team van Kannebuis/Olympus 1.

De nummers twee Botereindjes en drie VVC'68 werden bij '1633 eten en drinken' getrakteerd op een uitgebreid diner.

In 2019 werden totaal negen quizzen gehouden, afwisselend bij Tivoli, De Roos en De Kannebuis. Qua deelname en gezelligheid kan er terug gekeken worden op negen fantastische avonden. Steeds rond de honderd deelnemers maakten er onvergetelijke 'evenementjes' van.

Onderstaande teams vochten zich in de top-10. Voor een aantal andere teams was gezellig deelnemen belangrijker dan de eindklassering. Alleen ploegen die acht van de negen quizzen meededen, kwamen in aanmerking voor de overall-prijzen. Bij negen deelnames werd het slechtste resultaat weggestreept.

Er is nog overleg gaande over een 'quiz-vervolg' in 2020.

Top-10 Halsters quizcircuit 2019:

1. Kannebuis/Olympus 1
2. Botereindjes
3. VVC'68
4. Hotseknots
5. De Beekers
6. Ratjetoe
7. Kannebuis/Olympus 2
8. E = MC2
9. De Roosjes
10. Tivoli

 

 

Meer berichten