Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Concert Voices In Harmony

HALSTEREN - Op zaterdag 14 december organiseert a-capellakoor 'Voices In Harmony' een muzikale kerstavond in de St. Martinuskerk aan de Dorpsstraat 20 in Halsteren.

"Velen kijken waarschijnlijk al uit naar deze aankondiging en ja, daar is hij dan. Het is voor ons inmiddels traditie om deze avond te organiseren", laat het koor weten.

Ze zijn dan ook al maanden bezig met de voorbereidingen om er weer een hele fijne avond van te maken en die zoals gebruikelijk te vullen met een gevarieerd aanbod van allerlei songs en melodieën in de kerstsfeer die zowel vocaal als instrumentaal ten gehore zullen worden gebracht.

Te beluisteren zullen zijn onder andere Last Christmas, Silver Bells, Away in a Manger, Jingle Bells en vele andere bekende liedjes, niet alleen in de traditionele uitvoering maar ook als uniek gecoverde versie.

Gastoptredens

Er zijn ook gastoptredens van 'The Merry Singers' (Etten-Leur) en het 'Strijkorkest Vivace' (Bergen op Zoom e.o.). De aanvang van de muzikale avond is om 20.00 uur. De toegang is gratis. Er is tevens na Kerstmis plaats voor een nieuwe bas.

Meer berichten