Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Opheffingsuitverkoop op De Beek

HALSTEREN - Per 1 januari 2020 staken Slijterij de Beek en Bloemenier de Beek de activiteiten aan de Burgemeester Elkhuizenlaan in Halsteren. De hele maand december worden de winkelvoorraden uitverkocht met kortingen tot 70%. Mooi meegenomen in deze dure feestmaand en op=op!

In de bloemenwinkel staat een keur aan bijzondere en betaalbare verse kerststukken. Deze zijn rijk gedecoreerd en een lust voor het oog op iedere decembertafel. Voor liefhebbers van mooie potterie en decoratiematerialen is er vast iets te vinden op de uitverkooptafels.

Verpakking
De slijterij heeft mooie wijnen, whisky's, likeuren en bieren in de aanbieding. Voor u zelf of om cadeau te geven in een mooie verpakking. Uiteraard altijd met een deskundig advies en een presentje als waardering voor iedere klant.

Dankjewel
In januari zijn er nog een aantal outlet zaterdagen voor de verkoop van restanten en interieur. Michelle heeft met veel plezier de afgelopen 12 jaar voor haar klanten gewerkt en bedankt daarvoor iedereen voor de hierbij ontstane warme contacten en loyale relaties.

Meer berichten