Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Zilvervlootrekening als prijs

HALSTEREN - In september organiseerde Westenburg Assurantiën/RegioBank Halsteren een tekenwedstrijd voor kinderen tijdens de drukbezochte jaarlijkse braderie. Insteek van de kleurwedstrijd was de vraag: 'Als je heel veel geld had, wat zou je er dan mee doen?' Drie kinderen in diverse leeftijdscategorieën hebben met een mooi antwoord op die vraag gewonnen.

Gelukkige winnaars Fenna de Jong (4), Lizz Kalle (7) en Caspar van der Knaap (11) mochten woensdagmiddag hun prijs in ontvangst komen nemen op het kantoor van Westenburg/RegioBank Halsteren aan Dorpsstraat 13. Alle drie de kinderen ontvingen een cheque ter waarde van 100 euro. Dit bedrag wordt rechtstreeks gestort op de Zilvervlootrekening die de prijswinnaars in het bijzijn van hun ouders kregen aangeboden door Westenburg Assurantiën RegioBank Halsteren. Winnaar Caspar liet weten dat hij een heel goed doel heeft om geld te sparen, namelijk de gezondheid van zijn hond.

Formule
Max van der Heijden, relatiemanager particulieren bij Westenburg Assurantiën en sinds 1 augustus aanspreekpunt van RegioBank Halsteren, verwelkomde en feliciteerde de winnaars en hun ouders hartelijk. Hij kwam zelf op het idee een tekenwedstrijd te houden en gaf een officieel tintje aan de prijsuitreiking. Hij vertelt: "Velen kennen ons als Westenburg/RegioBank al maar we willen de naamsbekendheid graag nog vergroten. De wedstrijd is een groot succes, er hebben tientallen kinderen deelgenomen en hun tekeningen zijn allemaal opgehangen hier in het bankkantoor. Hun creaties zijn overigens nog steeds te bewonderen." Van der Heijden vervolgt: "RegioBank heeft een iets andere formule dan andere banken. Bij onze vestigingen werkt RegioBank altijd in combinatie met een assurantiekantoor. Westenburg Assurantiën is een aansprekend familiebedrijf dat zelfstandig adviseur is van RegioBank Breda en RegioBank Halsteren. Vrijdag 8 november vierden we het 75-jarig jubileum van Westenburg Assurantiën, dat inmiddels drie generaties actief is."

Professioneel
Grote kracht van Westenburg/RegioBank is dat mensen er nog fysiek terechtkunnen om verzekeringen en bankzaken te regelen. "Persoonlijk contact met klanten blijft heel belangrijk, ondanks dat je heel veel informatie op internet kunt vinden willen mensen graag geadviseerd en geholpen worden. Natuurlijk heeft RegioBank ook internet bankieren en een mobiele app. Op deze manier kan de klant zelf kiezen hoe hij of zij wil bankieren. Wij nemen alle tijd om onze klanten persoonlijk te helpen en van een professioneel advies te voorzien. Bij ons kan iedereen zo binnenlopen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. Een afspraak maken kan natuurlijk ook", legt Max van der Heijden uit.

Kinderspaarweken
Juist ook voor kinderen biedt RegioBank diverse vormen van omgaan met geld. "De Zilvervloot is doorlopend maar momenteel benadrukken we Kinderspaarweken. Met deze actie willen we kinderen vertrouwd maken met de waarde van geld en hen alert maken ermee om te gaan", aldus de vestigingsleider van Westenburg/RegioBank Halsteren.

Meer berichten