Afbeelding
Foto: Bep Tielemans

Kinderboekenweek op De Rode Schouw

Algemeen

HALSTEREN - Op basisschool De Rode Schouw is woensdagochtend de Kinderboekenweek geopend op het schoolplein.

De leerkrachten begonnen de dag als 'toerist in eigen school' en reisden met koffer, selfiestick, zonnebril en slippers over het schoolplein. De liedjes van de Kinderboekenweek werden gezongen en er werd natuurlijk ook gedanst! Vervolgens reisden de leerkrachten af naar een andere klas om daar gezellig voor te lezen uit de nieuwe boeken die zijn aangeschaft voor de Kinderboekenweek.

Op donderdag 3 oktober heeft Jolanda Franken-Oreans haar zelf geschreven prentenboek voorgelezen in de groepen 1 t/m 6. Superleuk dat ze ons heeft bezocht!

Op dinsdag 8 oktober is er van 18.30 - 19.30 uur een boekenbal op school. Alle kinderen (én leerkrachten) mogen lekker in hun pyjama naar school komen. De leerkrachten van de groepen 1 t/m 6 lezen tot 19.00 uur in de klas een spannend verhaal voor. De koffie en thee staat klaar voor alle ouders. In de tussentijd kan er ook een kijkje genomen worden op de boekenmarkt die verzorgd wordt door boekhandel Quist.

Op vrijdag 11 oktober is er vanaf 14:00 uur voor ouders gelegenheid een kijkje in de klassen te nemen om te zien wat er allemaal rondom het thema Reis mee! gedaan is op De Rode Schouw school.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding