Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Inschrijven voor 'de Korenaere zomertoernooi'

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Biljartgroep de Korenaere, organiseert het jaarlijks Open individueel Libre en Driebandentoernooi in wijkcentrum "de Korenaere", Korenmarkt 7, in Bergen op Zoom. Het toernooi wordt gespeeld vanaf dinsdag 9 juli tot en met 13 september. Deelname is mogelijk voor dames en heren, biljartliefhebbers uit de omgeving van Bergen op Zoom.

Speeldagen zijn dinsdag driebanden A, donderdag driebanden B en vrijdag libre, de wedstrijden beginnen om 13.15 uur. Het is mogelijk om in te schrijven voor meerdere spelsoorten. De deelnemers per toernooi worden door loting ingedeeld in poules en die spelen onderling een halve competitie. Hierna volgt/volgen de finaleronde(s). Inschrijven kan tot maandag 1 juli.

Voor de top van het klassement is een enveloppe met inhoud beschikbaar gesteld. Iedere deelnemer maakt kans op een prijs/je, beschikbaar gesteld door Joseph van Oevelen. Informatie en opgave bij een van de organisatoren: Zomertoernooi - 2019, de heren: Henk Schepers, 06-31782816; Joseph van Oevelen, 06-24713838; Bert Hector, (0164) 684194; Koos Boets, 06-13652003 en dagelijks van 13.00 tot 16.30 uur in ontmoetingscentrum de Korenaere. De organisatoren voor de finalepartijen hebben mevrouw Tonny Korteland-Dut, voormalig KNBB-Arbitrage opleider, wederom bereid gevonden als arbiter te fungeren. Zij en haar dochters, Jolanda en Tonnie, zijn nog steeds zeer actief in de biljartsport.
Op de foto van links naar rechts: schrijver Wim de Gier, arbiter Tonny Korteland-Dut, voormalig profwielrenner René Pijnen en driebandenvirtuoos Henk Schepers.

Meer berichten