Op de T-splitsing Schansbaan-Wouwseweg is zaterdagavond een 23-jarige motorrijder uit Halsteren verongelukt. De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie is ter plaatse gekomen om de exacte toedracht van het ongeval vast te stellen.
Op de T-splitsing Schansbaan-Wouwseweg is zaterdagavond een 23-jarige motorrijder uit Halsteren verongelukt. De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie is ter plaatse gekomen om de exacte toedracht van het ongeval vast te stellen. Foto: Weterings Media

Motorrijder (23) uit Halsteren verongelukt

Algemeen

HALSTEREN - De motorrijder die zaterdagavond 18 mei om het leven kwam na een ongeval op de Schansbaan in Halsteren is een 23-jarige man uit Halsteren. Dat heeft de politie vanmorgen bekend gemaakt. Omstanders en de hulpdiensten hebben het slachtoffer nog gereanimeerd maar de hulp was tevergeefs.

De man reed volgens de politie rond 19.00 uur op zijn motor ter hoogte van de T-splitsing met de Wouwseweg toen hij vermoedelijk de macht over het stuur verloor. Hij kwam met zijn motor in de berm terecht, botste tegen een lantaarnpaal en vervolgens tegen een boom. Omstanders hebben, in afwachting van de hulpdiensten, direct eerste hulp verleend aan het slachtoffer, waarna politie- en ambulancemedewerkers het overnamen. Ook de traumaheli is ter plaatse geweest voor assistentie, maar alle hulp was tevergeefs, het slachtoffer overleed ter plekke. De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie is ter plaatse gekomen om de exacte toedracht van het ongeval vast te stellen.