Afbeelding

Weeknieuws RKSV Halsteren

Algemeen

Halsteren 1 - Minor 3-0

Onze zondaghoofdmacht deed wat het moet doen, winnen van Minor. De ploeg kwam geen moment in de problemen en pakte voor rust een 1-0 voorsprong. Na rust was de dominantie van Halsteren nog groter. Het spel van Halsteren oogde verzorgd en energiek en dat had het publiek al een tijdje niet meer gezien. Met Nishant Jagernath in het veld kwam er extra aanvallende dreiging en het scheelde niet veel of hij had binnen vijf minuten na zijn rentree direct een goal op zijn naam. Het onmachtige Minor moest in de tweede helft nog twee maal een treffer incasseren. Met een 3-0 overwinning op zak kan met vertrouwen naar het slot van de competitie worden uitgekeken. Te beginnen zaterdagavond aanstaande, als om 18.00 uur wordt aangetreden tegen en in De Meern. Het is in de strijd om een plek in de nacompetitie noodzakelijk om tegen de rode lantaarndrager ook de volle buit te pakken.

Seolto - Halsteren 1 (za) 2-2

De mannen van Zaterdag 1 morsen kostbare punten in het duel tegen Seolto in Zevenbergen. Na een half uur leidde de ploeg met 0-2 en leek er geen vuiltje aan de lucht. Helaas verviel Halsteren in een oude gewoonte en kon het de voorsprong niet vasthouden. Nadat Seolto voor rust al de aansluitingstreffer wist te maken, kwam het direct na de rust op gelijke hoogte. Het lukte Halsteren vervolgens niet meer om de winnende treffer te scoren. Duur puntverlies in de strijd om de vierde plek, die recht gaat geven op het spelen van nacompetitie. Komende zaterdag gaat Halsteren op bezoek bij Wieldrecht, de nummer twee in de derde klasse B. In de thuiswedstrijd hielden de ploegen elkaar in evenwicht. Nu is het zaak Wieldrecht op een nederlaag te trakteren. Aanvang wedstrijd is om 15.00 uur op sportpark Wieldrecht te Dordrecht.

Zaterdag clubfeest Black & Yellow Party

Aanstaande zaterdagavond gaat het dak eraf in 't Ooievaarsnest. Dan is het tijd voor een ouderwets clubfeestje; de Black & Yellow Party. De muzikale omlijsting is in handen van de talentvolle DJ-JIP. Vanaf 20.00 uur ben je van harte welkom! De entree is vrij!

International O10 Toernooi 30/31 mei

De voorbereidingen voor het Internationale O10 Toernooi op 30 en 31 mei aanstaande zijn in volle gang. Het deelnemersveld is compleet, het programma is klaar. Op donderdag 30 mei start het toernooi om 10.15 uur met een officiële openingsceremonie, waarna van 11.00 tot 18.00 uur de poulewedstrijden worden gespeeld. Op vrijdag vervolgen we met de finalewedstrijden vanaf 9.30 uur. Om 15.00 uur staat de finalewedstrijd gepland. Rond 15.45 uur vindt de prijsuitreiking plaats, waarna het toernooi ten einde. Voor het onderbrengen van enkele deelnemende teams zijn we nog op zoek naar enkele gastgezinnen. Belangstellenden kunnen zich als gastgezin aanmelden via onze website (via "Activiteiten" kiezen voor optie "Internationaal U10 Toernooi").

Sportcafé met Justin Goetzee: 9 mei

Op 9 mei aanstaande keert ons jaarlijkse Sportcafé terug in 't Ooievaarsnest. Op dit jaarlijkse evenement wordt een spreker uit de sportwereld uitgenodigd om zijn of haar verhaal te doen voor al onze vrijwilligers, sponsoren en leden. Dus ook jij bent welkom! Onder andere Ronald de Boer, Henk Groener, Koos Moerenhout en Robert Molenaar gingen de spreker van dit jaar voor: Justin Goetzee. Justin is momenteel directeur bij de wieler- en schaatsploeg Jumbo - Visma, maar je kan hem ook kennen als voormalig directeur van NAC Breda. Wil jij al een tijd iets specifieks van Justin weten? Dit is je kans om het te vragen! De toegang is uiteraard gratis.

Deze week - thuiswedstrijden

Zaterdag 20 april: 12:00 Halsteren JO11-1 - FC Binnen Maas JO11-1; 15:00 Halsteren 4 - MZC'11 4

Activiteitenagenda

20 april: Black & Yellow Party met DJ-JIP; 9 mei Sportcafé met Justin Goetzee; 30/31 mei Internationaal O10 Toernooi

Meer info: www.rksvhalsteren.nl of mail: info@rksvhalsteren.nl

Afbeelding