Afbeelding

Spinning marathon HEROES for HEROES

Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Stichting HEROES for HEROES organiseert op zaterdag 30 maart de achtste editie van de cycling marathon. Tijdens de spinning marathon, een indoor-fietsfestijn, stapt jong en oud op de fiets om zoveel mogelijk geld op te halen.

De opbrengst gaat naar diverse landelijke én regionale instanties en goede doelen die de strijd tegen kanker aangaan. HEROES for HEROES zal haar evenement laten plaatsvinden in het Cultuurgebouw van 't Rijks. Dit verandert op zaterdag 30 maart dus in een grote cycling arena.

De intensieve, uitputtende indoor cycling marathon symboliseert voor HEROES for HEROES het gevecht dat kankerpatiënten vaak dagelijks en maandenlang leveren in de strijd voor leven of dood. De fietsende Heroes 'geven fysiek alles' tijdens de indoor cycling marathon en dit geldt ook voor de faciliterende bedrijven, organisaties en vrijwilligers. De opbrengsten gaan dit jaar naar de volgende aan de ziekte kanker gelieerde goede doelen: Roparun, Stiching Ankie, Hospice De Markies en Vrienden van Amphia.

Het programma start om 10.30 uur voor de kinderen, waarbij er gedurende twee rondes wordt gestreden voor het team met de hoogste opbrengst. Ook middelbare scholen sprinten dit jaar mee. Tussen 12.00 en 19.00 uur is de cycling marathon voor volwassenen, waarbij elk uur een andere instructeur de leiding neemt en de opzwepende muziek ervoor zorg dat de HEROES alles geven.

Alle supporters zijn van harte welkom om de fietsers, jong en oud, te komen aanmoedigen. Meer informatie en hoe je kunt inschrijven is te vinden op de website: www.heroesforheroes.nl.