Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Foto:

PLUS Halsteren plaatst zich voor halve finale

HALSTEREN - Luid gejuich klonk donderdagochtend plotseling in de PLUS supermarkt aan de Dorpsstraat in Halsteren. Bedrijfsleider Rik Linssen had zojuist te horen gekregen dat PLUS Halsteren zich heeft geplaatst voor de halve finale van een verkiezingswedstrijd onder alle PLUS vestigingen in het land.

"Een fantastische teamprestatie om trots op te zijn en een bewijs dat onze medewerkers er trots op zijn om in onze winkel te werken. Alleen gezamenlijk kom je tot zo'n mooie prestatie", vertelt Rik.

PLUS Halsteren behoort in ieder geval al tot de vijftig beste 'PLUSSEN' van Nederland. In de periode november tot half december zal duidelijk worden of de plaatselijke supermarkt een plaats in de top 10 heeft weten te bereiken.

"Met een compleet verzorgde feestavond in Hilversum als beloning in het verschiet zal ons enthousiaste team er natuurlijk vol voor gaan om de top 10 te halen", zegt Rik Linssen met een knipoog.

Twee jaar geleden wist PLUS Halsteren ook al de halve finale te bereiken. Om het zover te kunnen brengen is de beoordeling van een consumentenjury en een vakjury bepalend. "Die onafhankelijke jury die de winkel niet kent, bepaalt de score naar aanleiding van een viertal bezoeken die doordeweeks en in het weekend plaatsvinden."

Afdelingen
Elke week heeft een bepaalde afdeling een speciale opdracht in petto om zich extra te bewijzen en zo meer kans te maken bij de verkiezing. Zo leverden beoordelingen onlangs voor de mooiste vispresentatie en de beste producten van Boer Gijs naast een overwinning ook extra punten op voor de landelijke verkiezing.

Feestaanbieding
Rik Linssen voegt toe: "Bovendien hebben we vanwege het bereiken van de halve finale een fantastische feestaanbieding. Een vers afgebakken appeltaartje met 50 procent korting! Deze actie loopt tot en met 4 november."

Meer berichten