Afbeelding

Nagenieten bij de Volksabdij

Algemeen

OSSENDRECHT - Na een rustige, zonovergoten, zomerperiode staat er bij de Flor van Putte Stichting weer veel op het programma. Lees hier snel wat er te doen valt voor iedereen in de Volksabdij te Ossendrecht.


Voor een ieder die een opkikker kan gebruiken is er het 'Dagje in de watten'. Vanaf 27 augustus kunt u weer een afspraak maken voor twee heerlijk ontspannende behandelingen. Er is keuze uit verschillende massages, Reiki, klankschalen en meditatie. Voor zieke mensen die niet naar de Volksabdij kunnen komen, is het nu ook mogelijk deze behandelingen thuis te ontvangen. 'Flor bij u thuis' noemen we dit. Wij kunnen tweemaal per jaar een gratis behandeling aanbieden dankzij subsidie van de stichting Herwonnen Levenskracht en dankzij de vrijwillige medewerking van de behandelaars.

In september en oktober staan de 'Verwenweekends' gepland. Dit volledig verzorgd weekend is speciaal bedoeld voor (ex-)patiënten met kanker. Samen met lotgenoten genieten van een gevarieerd aanbod van activiteiten, behandelingen, heerlijke maaltijden en de landelijke rust van de Volksabdij. September is bijna volgeboekt, maar bij het Verwenweekend van 5 tot en met 7 oktober is nog plaats, dus reserveer snel als u ook even op adem wilt komen.

De 'Tweedaagse van Flor' in september is al volgeboekt. Volgend jaar zullen er weer data worden gepland voor dit volledig verzorgd tweedaags arrangement voor mensen met een andere ziekte, handicap en/of voor mantelzorgers. Lekker eten, ontspannen en creatief bezig zijn in de Volksabdij.

In het najaar is er iedere maand een workshop of lezing. Over twee weken treft u in deze krant de volledige agenda met onder andere de workshops waskaart en moodboard maken, een lezing Numerologie en meer.

Elke eerste zondag van de maand is er een stiltewandeling onder begeleiding van Judith Derwig en eens per maand kunt u op de zondagochtend deelnemen aan de verkwikkende Mindfulness-Meditatie-ochtend met Nelleke Heinkens. Verder bekijken we of er nog meer speciale doelgroep-wandelingen of -activiteiten gaan plaatsvinden. Hierover later meer.

Kijk voor alle data en actuele informatie over de activiteiten en arrangementen op onze website: www.florvanputtestichting.nl